SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 03-07-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bir hafta kavrulacağız


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]GÖNÜL KOCA DENİZ Haber Merkezi - Prof. Dr. Şen, yaşlılar ve kronik hastalığı olanlar için "Güneşe hiç çıkmamak lazım. Beynimiz kaynayacak derler ya o seviyeye gelecek, şapkasız çıkılmamalı" derken, orman yangınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu. Prof. Dr. Şen, şu bilgileri paylaştı: "Avrupa'nın batısında sıcak hava vardı, şimdi bu sıcak hava oradan kalkıyor hafta sonu Yunanistan, Balkanlar ve bize doğru geliyor. Türkiye'ye cumartesi veya pazar gününden itibaren gelecek ve 1 hafta boyunca etkili olacak. İstanbul 33-34 dereceleri yine görür, İzmir 40 derece, orman yangınları açısından önemli olan Muğla, Aydın Manisa 40 dereceyi geçer, 45 dereceye yaklaşır."

Prof. Dr. Şen, hafta sonundan itibaren ultraviyole (UV) radyasyon miktarının da artacağına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Küresel ısınmanın da bu sıcak hava dalgalarının da sıklığında ve bir tık daha yukarda gitmesinde etkisi var. Sağlık açısından da riskli. Hafta sonundan itibaren ultraviyole (UV) radyasyon miktarı da Marmara, Ege, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde artıyor. UV indeksi de yüksek seviyeye çıkıyor, 10 indeksine kadar çıkacak ki en şiddetlisi 12 civarıdır. Güneşe hiç çıkmamak lazım."


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık