ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23-06-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
'Türkiye arabuluculuk yapmak istiyor'


Erakçi, "İran İslam Cumhuriyeti, ABD'nin İran'ın nükleer tesislerine yönelik acımasız askeri saldırısını en güçlü şekilde kınamaktadır" dedi. Erakçi, diplomasi kapısının her zaman açık tutulması gerektiğini söyledi. Rusya'nın tutumuna ilişkin soruya yanıt veren Erakçi, "Ben bu (dün) öğleden sonra Moskova'ya gidiyorum. Yarın (Bugün) sabah Başkan Putin'le bir toplantım olacak" dedi.

Erakçi, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çok önemli ve verimli görüşmeler yaptıklarını belirterek, "Bölgedeki bazı ülkeler, Türkiye gibi, İsrail'in, siyonist rejimin İran'a saldırılarının önüne geçmek için arabuluculuk yapmak istiyorlar"ifadelerini kullandı.

Fidan, Arakçi ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile bir araya geldi. Fidan; dün toplantı marjında Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hussein, Tunus Dışişleri, Göç ve Yurtdışdaki Tunuslular Bakanı Mohamed Ali Nafti, Yemen Dışişleri Bakanı Shaya Mohsin Mohamed Zindani ve Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ile de ayrı ayrı görüştü.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık