SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 22-06-25, 07:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
'Millet zulmü takdir etmez, cezalandırır'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaşamını yitiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in kızı Nehir Zeyrek'i dün katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumunda yalnız bırakmadı. Nehir Zeyrek'i sınava girdiği okula götürüp sınav sonuna kadar bekleyen Özel, sınav bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yaz boyunca mitinglere devam edeceklerini belirten Özel, "Bu miting değil eylem olduğu için eylem sonuç alana kadar devam eder. Bizim sonuç almamız için öncelikle arkadaşlarımızın tutuksuz yargılanmaları, adil yargılanmaları, yapılan bu haksızlıkların son bulması gerekiyor" ifadelerini kullandı. Özel, "Biz buradan çıkarız. Biz bu cenderenin içinden çıkarız. Bu zulüm millet tarafından takdir görmez, ceza görür.. Zulüm ile abad olunmaz" dedi.

Özel, Cumhurbaşkanı Aday Ofisi'nin açılışıyla başlatılan seçim çalışması hakkında şu ifadeleri kullandı: "Önce parti programımızı hazırlıyoruz. Cumhurbaşkanı Aday Ofisi de adayın vaatlerini hazırlıyor, seçim programımızı. Hükümet programı hazırlanacak. Son şekli verildikten sonra bütün milletvekillerimizle, bütün parti meclisi üyelerimizle, hatta partinin il-ilçe örgütlerinden aldığımız başka şehirlere de yollayacağımız kişilerle, 81 ilde adayın yerine seçim kampanyası yapmaya başlayacağız. Hangi sorun varsa, yani Rize'ye gidip çay üreticisinin sorununu Ekrem Başkan'ın nasıl çözeceğini anlatacağız."

En uzun kampanya

"Tarihin görülmüş en kalabalık, en dirençli, belki de en uzun seçim kampanyasını yapacağız" diyen Özel,"Biz başlayacağız, en sonunda diyelim ki 900 günün sonunda seçim olacaksa, 900 günlük kampanya yapacağız. Yorulmadan, asla ve asla azalmadan bir iktidar yürüyüşü gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.




Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık