SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 18-06-25, 18:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yer: Balıkesir! Ev sahibi dev yılanla karşılaşınca şoke oldu


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi 4008 Sokak'ta bulunan bir apartman dairesine yılan girdi. Ev sahibinin ihbarı üzerine Gönen İtfaiye Grup Amirliği ekipleri kısa sürede olay yerine sevk edildi. Ekiplerin dikkatli çalışması sonucu evin içine giren yılan zarar verilmeden yakalanarak doğaya salındı.

İlginizi ÇekebilirOlayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, ekipler vatandaşları benzer durumlarda soğukkanlı olmaları ve 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden yetkililere bilgi vermeleri konusunda uyardı.

ERZİNCAN'DA BOA YILANI GÖRÜLDÜ

Erzincan'ın Kemah ilçesinde doğa yürüyüşü yapan fotoğraf sanatçısı Emrah Karakoç, yürüyüş sırasında karşılaştığı bir yılanı görüntüledi. Karakoç, çektiği fotoğrafları Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde görevli öğretim üyesi Dr. Evren Buğa ile paylaştı.

Görüntüleri inceleyen zooloji uzmanı Dr. Evren Buğa, yılanın Türkiye'de farklı bölgelerde gözlemlenen ancak Erzincan'da ilk kez tespit edilen boagiller (Boidae) familyasına ait mahmuzlu yılan (Eryx jaculus) olduğunu belirtti. Dr. Buğa, bu yılan türünün baş ve kuyruk kısımlarının benzer görünümde olması nedeniyle halk arasında "çift başlı yılan" olarak da bilindiğini ifade etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mahmuzlu yılanın zehirli olmadığını, nadiren ısırma davranışı gösterdiğini ve avını boğarak etkisiz hale getirdiğini aktaran Dr. Buğa, bu türün insanlar için herhangi bir tehdit oluşturmadığının altını çizdi.

Dr. Buğa, Türkiye'de birçok ilde rastlanılan bu yılan türünün Erzincan'da şimdiye kadar kayıt altına alınmadığını, dolayısıyla bölge için önemli bir biyolojik gözlem olduğunu belirtti. Ayrıca bu yıl, yaban hayvanları ile insan karşılaşmalarında önceki yıllara göre artış yaşandığını, bunun da kış aylarının uzun ve sert geçmesinden kaynaklanabileceğini ifade etti.

Son olarak, özellikle kent merkezlerinde karşılaşılan yılanların çoğunlukla zehirsiz ve insanlar için zararsız türler olduğunu belirterek, bu canlılara karşı dikkatli ancak panik yapmadan yaklaşılması gerektiği ve yetkili birimlere haber verilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Aydın'da şiddet gördü! Almanya'da yeni bir 'Hayat'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık