SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 13-06-25, 17:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Türkiye-İran sınırında son durum: Türk vatandaşları Türkiye'ye dönmek için sınır kapılarına yöneldi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İsrail ile İran Cumhuriyeti Devleti arasında yaşanan gerginlikten dolayı Türkiye ile sınır olan İran Devletine İsrail tarafından yapılan hava saldırıları sonucunda birkaç kent vuruldu. İran'da iş ve gezi amaçlı bulunan bulunan Türk vatandaşları ise Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Esendere Sınır Kapısından Türkiye'ye giriş işlemlerine başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"İRAN VE İSRAİL ARASINDAKİ GERGİNLİK ARTIYOR"

İsrail, Tahran, Tebriz, İsfahan'daki Natanz nükleer tesisi ile Loristan ve Kirmanşah kentlerine sabaha karşı saldırı düzenledi. Bu olayın ardından İran'da resmi tatil olmasına rağmen sürücülerin benzin istasyonlarında kuyruklar oluşması dikkat çekerken, Türk vatandaşları ise Esendere sınır kapısından Türkiye'ye giriş yaptılar. Esendere sınır kapısında yoğunluğun olmaması da gözlerde kaçmadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kısa sürede bu gerginlikte biter diyen Zeki Gürdal, "Urmiye kentinden geliyoruz. İsrail'in İran'ı vurduğunu sabah öğrendik. Tasvip etmediğimiz bir durum. Bizden İran'dan döndük Türkiye'ye giriş yaptık. Benzin istasyonlarımda araç kuyruklarının olduğumu gördük. İnşallah kısa sürede bu gerginlik tamamen biter" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

GÜRBÜLAK SINIR KAPISI'NDA SESSİZLİK HAKİM

Öte yandan İsrail'in İran'a yönelik saldırılarının ardından uluslararası kamuoyunda tansiyon yükselirken, Türkiye-İran sınırındaki Gürbulak Sınır Kapısı'nda dikkat çeken bir sakinlik gözlemlendi.

İsrail'in İran'a yönelik gerçekleştirdiği saldırılar, bölgede gerilimi arttırırken, Türkiye-İran sınırındaki en önemli geçiş noktalarından biri olan Gürbulak Sınır Kapısı'nda olağandışı bir hareketlilik yaşanmadı.

Sınır hattında güvenlik önlemlerinin her zamanki düzeyde sürdüğü gözlemlenirken, araç ve yaya geçişlerinde belirgin bir yoğunluk oluşmadığı hatta son dönemlerim en sakin günlerini yaşadığı dikkat çekti. Sınır kapısında günlük işleyişin rutin şekilde devam ettiği belirtildi.

Ayrıca Gürbulak Sınır Kapısı'nda bir süredir devam eden tadilat çalışmalarının da sürdüğü gözlendi. Kapıdaki yenileme faaliyetlerinin sınır geçişlerine herhangi bir olumsuz etkisi olmadığı bildirildi.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Seçenekler Arama

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık