ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30-05-25, 12:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Mersin'de sürücü eğitmenine korkunç saldırı! 'Sadece yasak olduğunu söyledim'


Olay, 17 Mayıs'ta Yenişehir ilçesine bağlı Kocavilayet Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücü adayı eğitmeni Barış Tunalı, bir kursiyere direksiyon eğitimi verdiği sırada, kurslara ait olmayan bir otomobilin eğitim alanına girerek dubaları devirdiğini gördü. Tunalı, eşine direksiyon eğitimi verdiği öğrenilen Erkan Ü.'yü uyarmak için yanına gitti. Tartışma sırasında dubalara tekme attığı iddia edilen Erkan Ü. tarafından itilen Tunalı, dengesini kaybedip düştü. Düşmenin etkisiyle yaralanan Tunalı, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalçası ve kolunda kırık oluşan Tunalı, ameliyata alındı. İhbarla olay yerine sevk edilen polis tarafından gözaltına alınan Erkan Ü., ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Ameliyatın ardından taburcu edilen Tunalı'nın, evde yatarak tedavisi sürüyor.

İlginizi Çekebilir'İTMESİNİ BEKLEMİYORDUM'

Sürücü eğitim alanına eğitici belgesi olmayanların girmesinin yasak olduğunu kaydeden Tunalı, "Orası bizlere ayrılmış bir alan. Bizler sürücü adaylarını güvenli, kurallara uygun bir şekilde eğitiyoruz. Olay günü bir aracın eğitim alanına girip, dubaları devirdiğini gördüm. Yanına giderek alanın sürücü kurslarına ayrılmış olduğunu söyleyerek, uyarıda bulunup dubaları düzelttim. Şahıs dubaları tekrar devirince aramızda tartışma çıktı. Önce dubalara tekme atan şahsın itmesi nedeniyle dengemi kaybedip düştüm. İtmesini beklemiyordum, düşünce kalçam ve kolum kırıldı. Hastanede ameliyata alındım. Hastanedeki tedavim bitince eve taburcu edildim" dedi.

Cezaevinden baldıza şok tehdit! Skandal videoyu paylaştı'SADECE YASAK OLDUĞUNU SÖYLEDİM'

Olayın ardından gözaltına alınan Erkan Ü.'den şikayetçi olduğunu belirten Tunalı, "Hiçbir şekilde hakaret etmedim, fiziki müdahalede bulunmadım. Sadece sürücü eğitim alanında bulunmasının yasak olduğunu söyledim. Şu an yatağa bağımlıyım. Evin tek geçim kaynağı benim. Yaşlı anne ve babama ben bakıyorum. Uzun bir süre çalışamayacağım. Aileme nasıl bakacağım bilemiyorum" diye konuştu.



'OĞLUMUN KİMSEYE ZARARI DOKUNMAZ'

Barış Tunalı'nın annesi Hanife Tunalı (74) ise "Oğlumun kimseye zararı dokunmaz. Tartışma olur ama bu yapılan kabul edilemez. Şikayetçiyiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan kentteki sürücü eğitmenleri, meslektaşlarının şiddete maruz kalmasına tepki gösterdi. Eğitmenler araçlarıyla bölgede konvoy yaptı.

Kavga değil sanki meydan savaşı! Ortalık kan gölüne döndü
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık