SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 28-04-25, 15:10   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Mattia Ahmet Minguzzi davasında yeni gelişme


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kadıköy'de, Mattia Ahmet Miguzzi'nin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili davada mahkeme heyeti SSÇ U.B'nin yaşının tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu'na yazı göndermişti.

Son dakika! Avrupa'da kaos: İspanya, Portekiz ve Fransa'da elektrik kesintisi!Adli Tıp Kurumu 6. İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan rapor mahkemeye ulaştı. Raporda U.B'nin hastane kaydı olmadan, yalnızca babasının beyanıyla nüfusa kaydedildiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir16 YAŞININ İÇİNDE

5 Adli Tıp Uzmanı tarafından hazırlanan raporun sonuç kısmında ise, "Dava konusu olayla ilgili olarak İ. ve Ş. oğlu, 17/07/2009 doğum kayıtlı U.B'ye ait olduğu bildirilen 07/04/2025 tarihli grafilerin kurulumuzca yapılan radyolojik kemik yaşı değerlendirmesinde; genetik, hormonal, coğrafik yaşam alanı, beslenme farklılıkları gibi etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte, Gök ve Greulich&Pyle atlasları referanslarına göre; U.B'nin, 17/07/2009 olarak belgelenen doğum kaydına uygun gelişim gösterdiği, olay tarihinde 15 yaşını bitirmiş olup, 16 yaşı içerisinde olduğu ve 16 yaşını bitirmediğinin kabulünün uygun olacağı oy birliği ile mütalaa olunur" denildi.

Son dakika: Ekrem İmamoğlu'nun otelde sır görüşmesi! Kamerayı bantlayan korumanın ifadesi ortaya çıktı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık