ForumAilem
  SohbetYaz
Yükleniyor... | Hava durumu yükleniyor...

Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22 - 04 - 2025, 07:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Dördüncü ziyaret iki eksikle yapıldı


EVRİN GÜVENDİK/ANKARA-İmralı Heyeti Üyesi, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in yoğun bakımdaki tedavisinin sürmesi nedeniyle, Van Milletvekili Pervin Buldan, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yasal temsilciliğini üstlenen Asrın Hukuk Bürosu'ndan Avukat Faik Özgür Erol ile birlikte İmralı'ya giderek cezaevinde Öcalan ile görüştü.

Türk de katılamadı

Sağlık sorunu yaşayan Ahmet Türk'ün de yer almadığı görüşme yaklaşık üç saat sürdü. Buldan, ziyarette Öcalan'a, Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumunu aktardı. Buldan'ın, 10 Nisan'da Önder ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gerçekleştirdikleri görüşmenin detayları hakkında da Öcalan'ı bilgilendirdiği kaydedildi.

'Umudunu koruyor'

Görüşmenin oldukça verimli olduğunu belirten Buldan, "Süreçle ilgili de hem umudunu koruduğunu hem de çalışmalarına devam ettiğinin altını önemle çizdi" dedi. Buldan, Öcalan'ın "Sırrı Süreyya Önder'e" başlığıyla gönderdiği mesajı da okudu. Öcalan mesajında "Önder'in anısına bağlılığın gereği, onun barış çabasını pratikleştirmekten geçer" dedi.

'Uzun bir yol var'

Önder'in ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Erkan Sağbaş da, "Hâlâ daha kalp güçsüz, hâlâ
o vücudun dolaşımını üstlenebilecek kadar değil. Onun için biraz daha bekleyeceğiz" dedi. Önder'in ne zaman sağlığına kavuşacağına ilişkin soruya da Sağbaş, "Bir süre vermemiz mümkün değil. Önümüzde uzun bir yol var" karşılığını verdi.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık