SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 17-04-25, 01:50   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
CHP Genel Başkanı Özel Beylikdüzü'ndeki mitingde konuştu


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]"Millet iradesine sahip çıkıyor" mottosuyla gerçekleştirilen mitingde konuşan Özel, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için dua ettiklerini ve "geçmiş olsun" dileklerini ilettiklerini söyledi.

Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bize soruyorlar, 'B planınız var mı, C planınız var mı?' diye. CHP'nin A planı da B planı da C planı da Z planı da Ekrem İmamoğlu'dur. Madem ki 1 milyon 750 bin CHP üyesinin yüzde 95'i sandık başına gitmiş ve iradesini İmamoğlu'ndan yana koymuştur, bundan sonra CHP'nin Ekrem Başkan dışında bir seçeneği yoktur. Onu alıp getirmek, aday etmek ve hep birlikte arkasında durmak üzere yola çıkmışızdır."

İlginizi ÇekebilirİBB'ye yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmalarının ardından İstanbul'da yapılan izinsiz gösterilere ilişkin tutuklananların çoğunun tahliye edildiğini hatırlatan Özel, geriye kalanların da tahliye edilmeleri gerektiğini ifade etti.

Özel, hafta sonu da miting yapacaklarını belirterek, "Her hafta sonu bir büyük ilde 'Ekrem Başkan'a özgürlük.' diyeceğiz ve her çarşamba İstanbul'da bir gece mitinginde buluşacağız." dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sonuç alana kadar bu eylemleri sürdüreceklerini kaydeden Özel, "Ne zaman sonuç alacağız? Murat Başkan çıkıp gelince, Ekrem Başkan çıkıp gelince ve önümüze erken seçim sandığı gelince o zaman sonuç alacağız." diye konuştu.

Özel, konuşmasının sonunda, sabah saatlerinde Ekrem İmamoğlu ve Mehmet Murat Çalık'ı cezaevinde ziyaret edeceğini söyledi. Mitingde, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de konuşma yaptı. Çelik, İmamoğlu ve Çalık'ın cezaevinden gönderdiği mesajları da okudu.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık