SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 19-09-26, 00:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten Terörsüz Türkiye açıklaması


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Gürlek, Adana programı kapsamında MHP İl Başkanlığını ziyaret ederek, milletvekilleri ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Gürlek, burada yaptığı konuşmada, Terörsüz Türkiye sürecinin hukuki çerçevesine işaret ederek, düzenlemenin uygulanabilmesi için örgütün tüm unsurlarıyla tasfiye edilmesi ve silahların teslim edildiğinin resmen tespit edilmesi gerektiğini vurguladı.

Cumhur İttifakı'nın birlikteliğine dikkati çeken Gürlek, şunları kaydetti: "Cumhur İttifakı, Türkiye'nin hamuru, ortak mayası. Özellikle biliyorsunuz Terörsüz Türkiye sürecinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli'nin cesaretiyle, önderliğinde bu güzel sürece geçtik. İnşallah Rabb'im birliğinizi daim eylesin. Sahada da aynı şekilde birlikte el ele kol kola beraberce çalışıp Cumhur İttifakı'nın kazanması için elimizden geldiğince teşkilatlarımızla hep birlikte olalım."

"ÖRGÜTÜN TAMAMEN TASFİYE EDİLMESİ, SİLAHLARININ BIRAKILMASI GEREKİYOR"

Terörsüz Türkiye sürecinde hazırlanan düzenlemenin TBMM'de 467 milletvekilinin kabul oyuyla yasalaştığını hatırlatan Gürlek, kanunun uygulanmasına ilişkin şartların açık olduğunu belirtti.

Bakan Gürlek, "Bu kanunun yürürlüğe girmesi için kanunun birinci maddesinin yürürlüğe girmesi gerekiyor. Kanunun birinci maddesi özellikle terör örgütünün tüm unsurlarıyla birlikte, silahlarıyla birlikte kendini tasfiye ettiği, silahların tamamen teslim edildiği ve bunun Milli Güvenlik Kurulu tarafından tespit ve tasdikinden sonra ve bu kararında Resmi Gazete'de yayımlanmasından sonra artık Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili kanunun diğer maddeleri yürürlüğe girmiş olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Hazırlanan hukuki düzenlemede şehit aileleri ve gazilerin hassasiyetlerinin gözetildiğini aktaran Gürlek, "Yaptığımız düzenlemede kesinlikle şehitlerimizin, gazilerimizin fedakarlığı ve cesareti var. Kesinlikle şehitlerimizi, gazilerimizi incitecek, onların yüzlerini yere eğdirecek bir düzenleme yapmadık. Bu kanunun yürürlüğe girebilmesi için olmazsa olmaz örgütün tamamen tasfiye edilmesi, silahlarının bırakılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

30 MADDELİK BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI

Akın Gürlek, sürece ilişkin kamuoyundaki soruların doğru bilgilerle cevaplandırılması gerektiğine işaret ederek vatandaşların merak ettiği başlıkları anlatmak amacıyla 30 maddelik bir bilgilendirme kitapçığı üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Başsavcılıklara sokak çeteleri, uyuşturucu ve yasa dışı bahisle mücadele konusunda genelge gönderdiklerini belirten Gürlek, savcıların gerekli operasyonları kararlılıkla sürdürdüğünü kaydetti.

Gürlek, uyuşturucu bağımlılarının ceza infaz kurumlarından çıktıktan sonra yeniden uyuşturucu ortamına dönmesini önlemek için rehabilitasyon çalışmalarına ağırlık verdiklerini vurgulayarak, uyuşturucu suçundan tutuklu veya hükümlü kişilerin tahliyeden önce rehabilitasyon sürecine alınmasının amaçlandığını, bu uygulamaların yaygınlaştırılacağını aktardı.

Hafta sonu planı yapanlar dikkat! Meteoroloji yeni hava durumu raporunu paylaştıOtizmli Tufan'ın ölümünde şok ifade! Ablasını erkek arkadaşıyla gördü, camdan atıldı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık