SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 22-08-26, 00:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kütahya'da vahşet! Başını ve ayaklarını kestikleri kediyi apartmanın önüne bıraktılar


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yunusemre Mahallesi'nde işe gitmek için evden çıkan Nurten Kavgacı, apartmanın bahçesinde hareketsiz yatan kediyi fark etti. İlk anda kedinin köpek saldırısına uğradığını düşündüğünü belirten Kavgacı, yakından baktığında kedinin başının ve ayaklarının olmadığını gördü. Kedinin yaklaşık 13 yıldır aynı apartmanda yaşayan Şükran Kavgacı tarafından beslendiği öğrenildi. Kavgacı'nın kendi imkanlarıyla çok sayıda kediyi kısırlaştırdığı, düzenli olarak mama ve su verdiği belirtildi.

Kedinin özellikle kendisinin göreceği bir noktaya bırakıldığına dikkat çeken Kavgacı, "Gece mama verdim, sabahleyin de yengem var. İşe giderken görmüş. Benim göreceğim şekilde koymuşlar, ayaklarını kesmişler. Abimle yengem ben görmeyeyim diye kaldırmışlar. Fotoğrafına bile bakamadım. Hiç sevenleri yoktu. Ben onlara bakacağım diye bütün apartmanı temizledim. Herkesin yardımına koştum. Hiç düşmanım yok benim. Sadece hayvan sevdim ben" dedi.

Kedinin neden öldürüldüğünü anlamadığını belirten Kavgacı, "Benim göreceğim şekilde buraya niye bırakıyorlar? Çöpe atmamış. Ben göreyim diye bırakmış oraya. Niye yapar insan bu kötülüğü? Ben sorumluları çıksın istiyorum" ifadelerini kullandı. Polis ekiplerinin olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarını incelediğini belirten Kavgacı, "Görüş alanı varsa eğer inceleyeceklerini söylediler. Onlar da çok üzüldüler. Bunu insana yapan, hayvanı yapan insanı da yapar dediler. Ben gece falan bunların gözlerine damla yapmak için aşağı iniyorum. Belki bana da yapar" diye konuştu.

KEDİYİ İLK GÖREN VATANDAŞ YAŞADIKLARINI ANLATTI

Kediyi ilk gören Nurten Kavgacı ise işe gitmek için evden çıktığı sırada kediyi fark ettiğini belirterek, "İş için evden çıktım. Bahçe kapısına geldim, geçtiğim anda önümde yatıyordu kedi. Köpek parçalamış diye düşündüm bir an için. Köpek parçalamıştır diye baktım ama hayır ayakları da yok, kafası yok. Sadece gövdesi yerde. Çok korktum" dedi.

Şükran Kavgacı'nın kedileri çok sevdiğini belirten Nurten Kavgacı, "Şükran benim görümcem, o üzülecek diye çok üzüldüm, çok seviyor. Hemen eşimi aradım. O sıra eşim gelmiş, çöpe bırakmış" diye konuştu.
Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Şile'de Ceyda Yakova'yı hayattan koparan motosiklet kazası kask kamerasında Darıca’da 3 kardeşin gizemli ölümü! Kardeşlerin sahile yürüdüğü son anlar ortaya çıktı... Kol kola ölüme gittiler
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık