ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Haziran.2015, 10:56   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
You can not vote!
0
You can not vote!

MEDJANI: “Gelecek Sene Takım Daha İyi Olacak"


MEDJANI: “Gelecek Sene Takım Daha İyi Olacak"



Trabzonsporlu futbolcu Carl Medjani, "Bu sene 15-20 tane yeni oyuncu gelmiş olabilir ama bunların çok iyi bir takım olması için zamana ihtiyaç var. Gelecek sene takımın daha iyi olacağı fikrine sahibim" dedi.

Sezon başında Cezayirli Teknik Direktör Vahid Halilhodziç’in önerisi üzerine Fransa’nın Monaco takımından transfer edilen Cezayirli savunma oyuncusu Carl Medjani, takıma son yıllarda gelen orta saha ve forvet oyuncularına nazaran daha fazla verdiği katkı ile dikkatleri çekiyor. Kritik maçlarda bir savunma oyuncusu olarak ileri hatlara geçip rakip kaleleri havalandırdığı goller ile adından oldukça söz ettiren Medjani, Trabzonspor Kulübü Dergisi’ne konuştu.

Cezayirli oyuncu Carl Medjani, futbol yaşantısına nasıl başladığını şöyle anlattı:
“Fransa’da dedemin bir spor okulu vardı. Dört yaşında orada futbol eğitimi almaya başladım ve 7 yaşından itibaren işi biraz daha ciddiye aldım. Annem ve babam Cezayir’de yaşıyordu; ben de Fransa’da dedemin yanında kalıyordum. İki tane milliyetim var. 15 yaşından 21 yaşına kadar Fransa Milli Genç Takımı, 25 yaşından sonra ise Cezayir Milli Takımı için oynadım. Cezayir’de 5 yıl önce Dünya Kupası’nda oynamaya başladım.”

"GERARD İDOLÜM"

Steven Gerrard’ın idolü olduğunu belirten Medjani, “Büyükbabam benim ilk koçum gibi diyebilirim. Kariyerim boyunca saygı duyduğum birçok oyuncu var ama 18 yaşındayken Liverpool için bir sözleşme imzaladım ve Steven Gerrard ile çalışma sansı buldum. O oyuncu inanılmaz ve benim idolüm” dedi.

"GELECEK SENE TAKIM DAHA İYİ OLACAK"

“Birçok oyuncu satın alabilirsiniz ama hemen çok iyi bir takım olamazsınız, bunun için zaman gerekli” diyen Medjani, “Bu sene 15-20 tane yeni oyuncu gelmiş olabilir ama bunların çok iyi bir takım olması için zamana ihtiyaç var. Bu iyi takım olabilme ya da amaçlarınıza, hedeflerinize ilerleyebilme en az iki üç senede olur. Yani hiçbir şey bir anda olmaz ve bizim de zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Gelecek sene takımın daha iyi olacağı fikrine sahibim. Aslına bakarsanız şu anda kötü olduğumuzu düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

"AMACIM OYNAYABİLDİĞİM KADAR UZUN OYNAMAK"

Hedeflerinden bir tanesinin futbol kariyerinde her gün kendini geliştirmeye odaklanmak olduğunu ifade eden Medjani, “Bugüne kadar iki Dünya Kupası gördüm, iki tane de Şampiyonlar Ligi finalini görmüş oldum. Bunlar birçok oyuncunun hayalini kurup elde edemediği başarılar; bu nedenle artık biraz da günlük bakıyorum ve alabildiğimin en fazlasını almaya çalışıyorum. Öncelikli hedefim oynayabildiğim kadar uzun oynamak ve diğer hedefim de futbol kariyerimde her gün kendimi geliştirmeye odaklamak. Şu anda kendimi her geçen gün daha iyi olma yolunda konsantre etmiş durumdayım” ifadelerini kullandı.

"UMARIM STATLAR GELECEK SENE DAHA DOLU OLUR"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın ilk maçı olan Galatasaray maçında attığı iki golün kendisi için çok önemli olduğunu kaydeden Medjani, “Trabzon şehri futbol açısından gerçekten çok mükemmel bir yer. Halk Trabzonspor fanatiği ve takımı desteklemenin ötesinde adeta aşıklar ve çok seviyorlar. Bu nedenle dışarı çıktığımızda bizi iyi yönden motive ediyorlar. Futbolcu da sadece takım için değil seyirci için de futbol oynamaya motive oluyor çünkü siz dışarıda gezdiğinizde size sevgi gösterisinde bulunuyorlar ve destek veriyorlar. Bu sezon Türkiye’de uygulanan yeni kurallar ve yeni uygulamalar nedeniyle stada pek fazla seyirci gelemedi ama umarım gelecek sene stadyum biraz daha dolu olur ve taraftarlarımız bizi daha fazla destekleyebilirler” diye konuştu.

Trabzonspor taraflarının bir tutku olduğunu vurgulayan Medjani, Cezayir ve Türkiye’de futbol ortamı arasında hiçbir fark olmadığını söyledi.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelecek bir acı. Ezqi Şiirler 0 21.Haziran.2015 03:01
Daha Pahalı Evlilik Yüzüğü Daha Çok Boşanma Demek Alya Kadın Dünyası 0 16.Haziran.2015 16:04
vBulletin Taraftarı olduğunuz takım - Tuttuğunuz takım sistemi postbit alanında aSpeNDos vB 4.x Eklentileri 0 15.Haziran.2015 22:18