ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08 - 07 - 2015, 00:13   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Seninle biz ikimiz mutluluğun resmiyiz
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Porsiyonluk Güllaç Tarifi


Porsiyonluk Güllaç Tarifi İçin Malzemeler

3 adet güllaç yaprağı,
4 su bardağı süt,
1 çorba kaşığı gül suyu,
1 su bardağı toz şeker,
Yarım paket vanilya (5 gr).
Üzeri İçin:

Hindistan cevizi.
Porsiyonluk Güllaç Tarifi
Sponsorlu Bağlantılar


Porsiyonluk Güllaç Yapılışı

Tencereye şekeri, gül suyunu, vanilyayı ve azar azar sütü koyup karıştıralım.

Sonra parmağımızı hafif yakacak kadar ısıtıp ocaktan alalım. (çok fazla ısıtırsanız tatlınız hamur olur)

Güllaç yapraklarını mutfak makası ile minik minik keselim.

Kupların ve kaselerin içine birer ikişer parça koyalım.

Üzerine birer kepçe sütlü karışımdan ilave edelim.

Kase dolana kadar sıra ile güllaç yaprağı ve sütlü karışımdan ilave edip kaseyi dolduralım.

Kaseleri doldurduktan sonra kalan sütlü karışımı kaselere dikkatlice paylaştıralım. ( sütü güllaç yapraklarının üzerini hafif geçecek şekilde ilave edelim)

Tatlımızı buzdolabında 1-2 saat dinlendirelim.

Güllacımızın üzerini hindistan cevizi ve gül yaprakları ile süsleyip servis yapalım.

Not: Toplam 4 kase çıkıyor.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaz Tatlısı Tarifi Queen Warrior Tatlılar 0 08 - 07 - 2015 00:13
Hal Çorbası Tarifi Ezqi Çorbalar 0 24 - 06 - 2015 17:21
Güllaç aSpeNDos Tatlılar 0 27 - 06 - 2014 14:28
Vişneli Kek Tarifi aSpeNDos Kekler,Kurabiyeler,Pastalar 0 27 - 06 - 2014 13:39
Haydari Tarifi aSpeNDos Mezeler 0 27 - 06 - 2014 12:58