ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By Alya

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Haziran.2015   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Güneşin, Mavinin, Yeşilin En Yakın Rotası: Kıbrıs


Güneşin, Mavinin, Yeşilin En Yakın Rotası: Kıbrıs


Akdeniz'in eşsiz maviliği, binlerce yıllık tarihi yapıları, kendine özgü doğası ile Kıbrıs, huzurun ve eğlencenin bir arada olmasının yanında alternatif tatil etkinlikleri de sunuyor.


Güneşin sarı sıcak yüzünü hissetmek, mavinin farklı tonları arasında yüzmek, kuş cıvıltılarıyla birlikte yeşilin içinde kaybolmak, yaşayan anıtlarıyla uzak ve yakın tarihin sesini duymak istiyorsanız rotanızı Kıbrıs'a çevirin. Yazla birlikte konforlu ve eğlenceli bir mekân arayışındaysanız, aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Şovlar, kabereler ve revüler sizi eğlencenin sınırlarında dolaştırırken, dünyanın neredeyse tüm masaj stillerini barındıran spa'larda zihniniz ve bedeninizde rahatlamayı ve huzuru hissedeceksiniz. Dahası Kıbrıs'ta, dünya mutfağının tüm inceliklerini, tüm tatlarını deneyebilirsiniz

DENİZİN ALTINI KEŞFEDİN

İncecik ve bir o kadar sarı kumların eşliğinde denizin güzelliğini yaşamak niyetindeyseniz biraz daha cesaretlenerek denizaltına da dalmanız çok farklı bir tecrübe olacak. Özellikle Girne kıyılarında denizin altıyla buluştuğunuzda rengârenk deniz canlıları, amfora tarlaları, gemi ve uçak batıklarıyla bir dalış cennetinde bulacaksınız kendinizi. Adanın en güzel bölgelerinden biri olan Girne'de karada da gezinti yapmak isterseniz birçok seçenek mevcut.

LEFKOŞA'DA TARİH VE DOĞA BİRLİKTE

Kıbrıs'a gitmişken Lefkoşa'yı gezmeyi de sakın ihmal etmeyin. Lefkoşa adanın tarih cenneti gibi. Gezinti yaparken duraklarınız arasında; Derviş Paşa Konağı, Lokmacı Kapısı, Girne Kapısı, Yiğitler Burcu ve Lefkoşa Surları muhakkak olsun. Gazimağusa'ya da uğrarsanız dünyanın en iyi kumsalların da görme şansınız olur. Kralların ikamet ettiği Venedik Sarayı ve onun avlusundaki Namık Kemal Zindanı ve Müzesi, yaklaşık bin 500 yaşındaki St. Barnabas Manastırı'nda tarihin derinliklerine yolculuk yapın.

ALIŞVERİŞİN TADINI ÇIKARMADAN DÖNMEYİN

Kıbrıs, alışveriş mekânlarıyla da popüler. Ada'da Avrupa ve yerli markaların yanı sıra otantik eşyaları da bulabilirsiniz. Türk bebekleri, nargileler ve tavla setleri Kıbrıs'a giden herkesin almadan dönmediği eşyalar. Altın mücevher, deri elbiseler ve kumaşlar oldukça ucuz fiyatlara satılıyor. Vakit ayırıp Lefkoşa'da Belediye Çarşısı ve Girne Ordusu Pazarı'nı gezmeye çalışın.
By_YaNLıZ bunu beğendi
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güneşin Kızları Dizisiı 2.Bölüm Tanıtım Özeti Oku aSpeNDos Diziler 0 24.Haziran.2015 20:13
Güneşin Kızları Dizisi 1.Bölüm Tanıtım Özeti Oku aSpeNDos Diziler 0 19.Haziran.2015 16:06