31.Temmuz.2014, 19:29 | #1 (permalink) |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
|
0
Bolognese Sosu
Malzemeler :
250 gr sığır kıyması 2 çorba kaşığı rendelenmiş soğan 1 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı rendelenmiş kereviz 2 çorba kaşığı rendelenmiş havuç 1 diş ince kıyılmış sarımsak az tuz az karabiber 5 su bardağı su 2 çorba kaşığı salça Yapılışı : Tencereye yağı koyup hızlı ateşte kızdırın. Su ve salça hariç tüm malzemeyi ekleyin ve kıyma bırakacağı suyu çeken kadar kavurun. Salçayı ilave edin. 3-4 dakika kavurun. Suyu da ekleyerek yaklaşık 90 dakika pişirin. Ateşten aldığınız zaman kıymanın üzerinde yaklaşık 1,5 parmak eninde su bulunmasına dikkat edin. Pişerken gerekirse kaynar su ekleyebilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yumurta sosu | Sare | Soslar | 0 | 02.Ağustos.2014 10:57 |
Remulad sosu | Sare | Soslar | 0 | 02.Ağustos.2014 10:54 |
şeytan sosu | Sare | Soslar | 0 | 02.Ağustos.2014 10:50 |
Soğan sosu | Sare | Soslar | 0 | 02.Ağustos.2014 10:49 |
Avcı Sosu | Sare | Soslar | 0 | 31.Temmuz.2014 17:36 |