31.Temmuz.2014, 17:53 | #1 (permalink) |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
|
0
Hardal sosu
1 çorba kaşığı tereyağ
1 su bardağı krema 1.5 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı hardal 1 diş sarımsak 1 limon suyu Karabiber Tuz Hazırlanışı : Orta boy bir tencerede yağı kızdırın. Sarımsağı koyup ara sıra karıştırarak kızartın. Tencereyi ateşten alıp un, biber ve tuzu ekleyip karıştırarak pürtüksüz hale getirin. Yavaş yavaş önce kremayı, sonra da hardalı ekleyip karışıma iyice yedirin. Tencereyi kısık ateşe oturtup devamlı karıştırarak kaynatmadan, koyu ve pürtüksüz olana kadar pişirin. Ateşten alıp limon suyunu ekleyip karıştırın. Sosu ısıtılmış sosluğa koyup servis edin |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Remulad sosu | Sare | Soslar | 0 | 02.Ağustos.2014 10:54 |
şeytan sosu | Sare | Soslar | 0 | 02.Ağustos.2014 10:50 |
Soğan sosu | Sare | Soslar | 0 | 02.Ağustos.2014 10:49 |
Bolognese Sosu | Sare | Soslar | 0 | 31.Temmuz.2014 19:29 |
Avcı Sosu | Sare | Soslar | 0 | 31.Temmuz.2014 17:36 |