ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Temmuz.2017, 12:21   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
You can not vote!
0
You can not vote!

Düğünde ne giyeceğim


Yaz mevsiminin gelmesiyle düğünlerde başladı. peki düğüne giderken ne giyiyorsun bir de bana akıl verseniz. klasik ceket pantolon giymek istemiyorum. nikah olsa yine de uyumlu ama düğüne olmuyor. Öyle şaşalı abartılı kabarık elbiselerden giymek de istemiyorum açıkçası. kime düğünden bahsetsem bana ilk cevapları abiye elbise oluyor ama ben öyle bir şey giymek istemiyorum. birazcık abiye elbise resimlerine baktım neler var neler... peki abiye elbise giyerken neye dikkat edilmeli?

Abiye elbise modellerinde dikkat etmemiz gereken ilk kural giyeceğimiz elbisenin kumaş yapısı. Düğün ve nişan gibi ritüellerde saten ve polyester modeller tercih etmeli toplantı ve yemeklerde ise şifon ipek veya saten kumaşlar seçmeye özen göstermelisiniz. Renk seçiminde zorlanıyorsanız abiye modelleri için modası geçmeyen renkler mevcut. Siyah, neon, dore, platin gibi renkler modası geçmeyen renklerden. Ayrıca turkuaz ve mavinin de iddialı renkler arasında olduğunu söyleyebiliriz.Bir diğer ayrıntı yer ve zaman konusunda. Eğer açık havada bir gün geçirecekseniz koyu renkleri tercih etmeli ve şık aksesuarlar kullanmalısınız. Daha kapalı bir alandaysanız açık renkler tercih edebilir ve daha sade abiye modellerine yönelmelisiniz. Işıklı bir ortamda ise yine koyu renkler tercih etmeli ve abiyenize şıklık katacak takılara yönelmelisiniz.
Düğünlerde abiye elbise giymek istemezseniz bir diğer alternatif de tulum modelleri olabilir. biliyorsunuz ki tulum giymek herkesin harcı değildir, bu nedenle olabildiğince uzun olmanızı öneririm. boyunuz uzun değilse bile çok uzun topuklu bir ayakkabı giyebilirsiniz. topuklu giymekten çekinmeyin zaten topuklar tulumunuzun altında gizli kalacak.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık