ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Ekim.2015   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Örgülü At Kuyruğu Saç Modelleri


Örgülü At Kuyruğu Saç Modelleri


At kuyruğu ve saç örgüleri son yılların en popüler saç modelleri arasında yer alıyor. 2016 saç modelleri modası detaylarına bakıldığında da bu ikilinin birlikte daha güçlü bir popülerliğe ulaşacakları anlaşılıyor. İşte esraninportresi.com olarak derlediğimiz örgülü at kuyruğu saç modelleri ve yapılışları…

At kuyruğu saç modelleri, saçları toplanabilir uzunlukta olan kadınların, kolay uygulanabilir olması sebebiyle sıklıkla tercih ettikleri saç modellerinden biri. Bir süre öncesine kadar at kuyruğuna sıradan bir saç modeli olarak bakılırken, özellikle moda otoritelerinin koleksiyonlarını tanıttıkları defilelerde at kuyruğuna vurgu yapmaya başlamasıyla, at kuyruğu bana kalırsa hak ettiği popülerliğe ve özene yeniden kavuştu. Yani örneğin pazara giderken özensizce yaptığımız at kuyruğu yerini şık at kuyruğu saçlara bıraktı böylelikle. Hepinizin bu tespite katılacağını düşünüyorum. Hiç bir zaman at kuyruğu yaptırmak için kuaföre gitmezsiniz öyle değil mi? Ancak artık daha şık ve düzgün olması adına kuaföre at kuyruğu yaptırmaya gidenleriniz olduğunu biliyorum. Bunun biraz da sebebi, at kuyruğu saç modası ile birlikte aslında at kuyruğunun örgüler veya farklı saç modelleri ile birleşerek adeta sınıf atlaması.


En çok kullanılan saç modelleri arasında yer alan at kuyruğu, hazırlanmak için saçımıza ayırdığımız zamanı kısalttığı için aslında bu kadar popüler olmayı hak ediyor. Aslında haftanın her günü için çok farklı at kuyruğu şekilleri yaparak tarzınıza saç modelinizi adapte edebilirsiniz. Tam buradan yola çıkarak, en az at kuyruğu kadar popüler olan saç örgüleri işin içine katmanın şık ve stil sahibi saçlar elde etmekte faydalı olacağına karar verdim ve sizler için örgülü at kuyruğu saç modelleri derledim. Pek çoğunun yapılışının oldukça kolay olduğunu fark edeceksiniz. Ancak daha önce rastlamamış olma ihtimaliniz sebebiyle yapılışlarını anlatmaya ve videolu anlatımlar ile bunları desteklemeye çalıştım.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kimono Modelleri LaL Moda 8 10.Eylül.2015 03:12
Diş Teli Modelleri Ezqi Ağız - Diş Sağlığı 0 26.Haziran.2015 15:21
Sahurda fuhuş kuyruğu aSpeNDos Türkiyeden Haberler 0 20.Haziran.2015 18:53
Elişi Modelleri Sare Hobileriniz 5 06.Ağustos.2014 12:18