29.Haziran.2014 | #1 (permalink) |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
|
Karadut Reçeli
Mutfak : Türk Mutfağı Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri Hazırlanma : 30 dk Malzemeler - 1 Kg Karadut - Yarım Adet Limon - 750 Gr Toz Şeker Hazırlanışı Dutların saplarını koparın. Şekeri ilave edip dutlar sulanıncaya kadar bekletin. Ardından kısık ateşte koyu kıvama gelinceye kadar kaynatın. Limon suyunu ekleyip tencereyi ateşten alın. Reçel dinlendikten sonra dilediğiniz miktarlarda servis yapın. Afiyet olsun |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İncir Reçeli | matEm | Reçel Tarifleri | 0 | 29.Haziran.2014 19:51 |
Ayva Reçeli | matEm | Reçel Tarifleri | 0 | 29.Haziran.2014 19:46 |
Şeftali Reçeli | matEm | Reçel Tarifleri | 0 | 29.Haziran.2014 19:42 |
Gül Reçeli | matEm | Reçel Tarifleri | 0 | 29.Haziran.2014 19:41 |
Nefis Nar Reçeli | matEm | Reçel Tarifleri | 0 | 29.Haziran.2014 19:40 |