ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Mart.2019   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Dünyanın en seçkin modacılarının çılgına döndüğü 9 model


Moda dünyası sürekli değişiyor ve sıkça yeni yüzler ortaya çıkıyor. Ancak izleyicilerin dikkatini sadece belli bir karizması ve enerjisi olan kişiler çekiyor. İşte moda dergilerinin kapaklarını süsleyen ve moda dünyasının vazgeçilmezleri arasında yer alan 9 model.










KRIS GRIKAITE

Kristina 17 yaşında, Rusya Omsk'ta doğdu ve orada büyüdü. Keşfedildiğinde doğru zamanda doğru yerdeydi. İtalya'nın moda devi Prada'nın CEO'su Miuccia Prada tarafından keşfedilen Kristina moda dünyası için oldukça etkileyici bir yüze sahipti. Miuccia Prada, kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bu moda dünyasında kuşkusuz çok sık görülen bir şey değil.
ADWOA ABOAH

Kadın modellerin bu saç şeklinde olmaları oldukça nadir görülür, ancak tasarımcıların bu olağandışı kıza dikkat etmesini sağlayan özellik tam olarak budur. Adwoa, models.com'a göre “en umut verici model.” Bella, Gigi Hadid ve Cindy Crawford’ın kızı Kaia Gerber’den daha fazla talep görüyor. Adwoa, sık sık abartılı, cesur fotoğraflar paylaşmasıyla dikkat çekiyor.
DIANA SILVERS

Diana'nın etkili bakışları ve doğal oluşu onu moda dünyasında vazgeçilmez kılıyor. Modelliğin yanında fotoğrafçılık da yapan genç kız kamera arkasında çalışmaya daha sıcak bakıyor.
ASHLEY GRAHAM

İnce bir bedene sahip olmaması podyumda yürümesini ya da dergilere kapak olmasını engellemiyor. Onun bu özelliği onu büyüleyici ve etkili kılıyor. TV programlarında başrol oynayan Ashley, moda markalarının en çok çalışmak istediği isimlerden.

MICA ARGANARAZ

Prada tarafından sevilen bir başka model Arjantinli model Mica Arganaraz. Tasarımcılar onu ilham perisi olarak adlandırıyor. Sırrının sadeliği, karizması ve enerjisinde yattığını söylüyorlar.
STELLA LUCİA

Givenchy Moda Evi tarafından fark edilen Stella kısa sürede güzelliği ile diğer tasarımcıların da dikkatini çekti. Stella, 18 yaşında olmasına rağmen kariyerine birçok moda şovu ve dergi kapağı sığdırmayı başarabilmiş.
IMAAN HAMMAM

Imaam'ın Mısırlı babasından ve Faslı annesinden devraldığı egzotik güzelliğe ve doğal çekiciliğe direnmek zor. Portföyünde birçok moda çekimi ve gösteri değil, aynı zamanda Victoria’s Secret'ın moda şovunda yer alması da bulunuyor. Onun için Naomi Campbell'in yerini alacağı iddia ediliyor.
VİTTORİA CERETTİ

Bu İtalyan kız Dolce & Gabbana, Armani ve Chanel gibi markalar için ilham kaynağı oldu. 14 yaşından beri mankenlik yapıyor ve şuan sadece 18 yaşında süpermodel olma yolunda ilerliyor.
KAİA GERBER

90'lı yılların efsanevi süpermodeli Cindy Crawford'ın kızı olan Kaia, güzellik, zerafet ve çalışkanlığıyla moda dünyasını fethediyor.













alıntı
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünyanın en dar şehri Sare Bunları Biliyor Musunuz? 0 12.Eylül.2015 17:26
Dünyanın En iyi Üniversiteleri Sıralaması Ezqi Üniversiteler 0 19.Haziran.2015 21:17
Dış Dünyanın Varlığı Sorunu Ezqi Felsefe 0 19.Haziran.2015 19:53
SeckiN aSpeNDos Kendini Tanıt 3 25.Haziran.2014 20:10