ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08 - 08 - 2017, 07:56   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Elbise mi Tulum mu?


Arkadaşlar selam, sizlere bugün yine yeni şeylerden bahsetmek istiyorum. Çok yakın bir arkadaşımla bütün bir hafta sonu alışverişteydik diyebilirim :) öyle ki yemek bile yemedik :) hahahah cidden yani akşam 9 gibi çıktığımızda midemiz kazınıyordu resmen. alışverişte neler aldınız diye sorarsanız neler almadık ki her şey dünya indirimde zaten.. almayanı dövüyorlar hahaha... öncelikle bütün bayan giyim mağazalarını dolaşmış olabiliriz diyebilirim... yeni açılan mağazaları bile atlamadık. Yeni bir iki mağaza açılmıştı Etiler taraflarında oralara da baktık... beğendiğimiz şeyler oldu, bir tane çok güzel bir sandalet beğendim ama numarası kalmamıştı maalesef ki... yani napalım işte alamadığımız da bir o olsun canım :)
Onun dışında başka nerelere baktın derseniz, kendime iş yerinde giymek için çok güzel ciciler aldım:) hem şık hem seksi bir etek aldım, onu iş yerinde giyemem ama toplantıda giyebilirim :) nihihihiih
Bir de bir arkadaşımın düğünü olacak eylül ayında... onun için de bir sürü yere baktım ama ben böyle çok abiye elbiselerden istemiyorum... o yüzden bakarken hep normal mağazalara bakındım. Elbise mi tulum mu pek karar veremedim aslına bakarsanız.. Mağazalardaki tüm elbise modelleri hakkında fikrim var ve birçoğunu da denemişimdir diyebilirim :) hahah ama yine de istediğim gibi şık bir elbise bulamadım ve de alamadım. gerçi daha dolu dolu 1 ay var ama yine de sizlerin de önerisi varsa onu da rica ediciiiimmmm arkadaşlar :)
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Siyah Elbise Görmek Ne Anlama Gelir Alya S-Ş-T-U 0 20 - 09 - 2015 11:09
Rüyada Yeni Elbise Görmek Alya Ü-V-Y-Z 0 20 - 09 - 2015 10:20
Rüyada Sarı Renk Elbise Giymek Sare S-Ş-T-U 0 03 - 08 - 2014 17:46
Rüyada Yeşil Elbise Görmek Sare Ü-V-Y-Z 0 03 - 08 - 2014 16:23