ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26 - 02 - 2019, 00:56   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
1-120-official-server-files-okanin-editlendigi-icin-tekrar-acilmistir


--------------------------
Fİles Özellikleri
--------------------------

OfflineShop Sistemi
Official Pet Sistemi
Official Gaya Sistemi
Official Won Sistemi
Official Kostüm Silah Sistemi
Official Dost/Grup Ekleme Sistemi
Official Zodiak İtemleri
Official Kyanit İtemleri
Çoklu Dil Sistemi
Official Ok Çantası
Official Okey Kart Sistemi
Official Yansıtma Sistemi
Official Simya Sistemi
Official Kuşak Sistemi
Official Kemer Sistemi
Official Arındırma Sistemi
Official Envanter Genişletme
Official Engelle Sistemi
Official Konstüm Bonus Aktarımı
Official Bonus Emişi
Official Wolfman Karakter
Official Kombinasyon
Official Element Sistemi
Official Element Bonusları
Official Canavar Bilgisi
Moblardan Düşen İtemi Gösterme
Başkasına Düşen İtem Rengi
Bonus Tahtası Sistemi
Onaylı Ticaret Sistemi
Efekli Kostümler
Başlangıçta İtemler Üstüne Giyili
5. Efsunu Değiştirme Sistemi
Avcı Sıralama Sistemi
Lonca Lider/General Sistemi
Official Meley Sıralama Sistemi
Invertory Slot Marking Sistemi
5. Seviyede Beceri Seçme Sistemi
Official Ruha Bağlama Sistemi
Official Büyü Bozma Taşı
+ Basarken Eşya Var/Yok Rengi
Efsun Botu
Hızlı Ekipman Değiştir
Yeni Lonca Butonları
Minimap Altı Online Sayısı(Aç/Kapat)
Sistem Seçenekleri Sis (Aç/Kapat)
Official ExpandedMoneyTaskbar
Official ExpandedTaskbar Butonu
Official 6. Skiller
Meley Haritası
Büyülü Orman
+Diğer Maplar

Gelelim Resimlere






































-----------------------------
Hesap Bilgileri

1.Hesap Adı : Metin1
Şifre: 12345

2.Hesap Adı : Metin2
Şifre: 12345
-----------------------------

---------------------------
İndirme Linkleri :

İNDİR İndir Benim 2048 Yedeklerim rar
---------------------------

---------------------------
GÜNCEL MYSQL

İNDİR İndir Mysql Yedek tar
---------------------------

MYSQL ŞİFRE : 123456

---------------------------
Gaya Güncelleme

İNDİR İndir Gaya Güncelleme rar
---------------------------



Filesda Olan Engellemeler

Giyilen İtemi Direk Depoya Koyamazsın Altta Uyarı Verir. Öünkü Elinizde Kostüm Silah Varken ve Silahı Direk Depoya Koyup Ardından Kostüm Silahını Çıkardığınız Zaman Kostüm Silahı Yok Oluyordu.

OfflineShop Açıkken Satılamayanlara Tıklayamazsınız.

Pet Yanınızda Varken Ticaret vs. Market Felan Açamazsınız.

Smokin,Gelinlik ve Bukete Efsun Atamazsınız.



Arındırma Sistemimde Efsun Düzelti

Hava Kılıcına Basar Basmaz Silahı Çıkarısanız Hava Kılıcı Söner ve Altta Uyarı Verir.

OfflineShop İsim Fix

Daha Engelleme veya Fix Felan Yapmıştım Aklıma Gelmiyor Şuan :)


Ayrıca Aklıma Gelen Sorunlar;

Meley Haritasında Heykellerde Efek Çıkmıyor.

OfflineShop Bankasına Won Eklenecek Yani Çekilen Para Olarak Sadece Yang Var Çekilen Para Olarak Wonda Ekleyeceksiniz. OfflineShop'ta Won'a İtem Satılıyor Sadece Bankaya Won Eklenecek Dediğim Gibi.

OfflineShop'a Yansıtma Uyarlanacak. Yansıtılmış Bir İtemi Normal Pazara Koyunca Yansıtma Görünüyor Fakat Offlineshop'da Gözükmüyor. Alt Tuşuna Basıp Yansıtılmış İtemi Chat Bölümünde Yansıtırsanız Orada da Yansıtma Gözüküyor Onda da Problem Yoktur.

Invertory Slot Marking Sisteminde Offlineshop'a İtem Koyarken Yani İtemi Alıp Offlineshopta Satmak İçin Koyduğunuz Zaman İtem Kırmızı Olması Gerek Ek Yapılması Gerek. Fakat Normal Pazarda Böyle Bişey Yok Ticarette Koyulan İtem Demirciye Koyulan İtem Kırmızı Oluyor Onlarda da Sorun Yok.

Üstünüzde Zırh Var Ve Normal Pazar Paketine Tıkladığınız Zaman Önce Zırhını Çıkar Diyor Ama Paketi Kullanıyor. Paketi Kullanmaması Lazım Onuda Ayarlayın.

Benim Gözümde En Büyük Sorun Olan İse At Oyuncuyu Takip Etmiyor :)

Pazara Won'a İtem Koyarsanız ve Bunu Biri Satın Aldığında Won'u Olmasa Bile Satın Alıyor. Yeterli Wonunuz Yok Deyip İtemi Satın Almaması Gerekiyor.

Genç Kahramanlar Questini Ayarlayın Her 10 Levelde Bir Quest Gelmesi Gerek Questteki İtemler Tamam İtemlere Ayar Çekmeyin Sadece Her 10 Levelde Bir Gelmesini Ayarlayın Şimdiki Quest Sürekli Yanda Duruyor Oyuncu İstediği Zaman Queste Tıklayıp İtemi Alabilir. Yada Ben Bilmiyorum O Questin Çalışma Prensibini Officialde Nasıl Bilmediğim İçin Sorun Olarak Gördüm.

Büyülü Ormanda Ağaç Yaratığı Metninde Efek Çıkmıyor Yani Metinlerde Efek Olur Duman Gibi Alttan Çıkar :) O Metine O Efekti Ekleyin En Son Bişey Yapmıştım Oldu mu Bilmiyorum Ama Gitmedim Haritaya Bakmaya Siz Yine Kontrol Edin.

Yeni Kuşakların Parlaması Yok Bir Arkadaşımız Yeni Kuşakların Görünmesi Adlı Konu Vermişti O Konuyu Yapınca Kuşaklar Göründü Ama Bu Sefer Parlaması Gitti O Konuyu Yapmadan Önce Kuşaklar Görünmüyordu Ama Kuşakların Parlaması Vardı. Garip Bir Olay :)

Element Sisteminde Slot'a Engel Koyun Mesela Slotta Birtane Element Var O Element Orada Varken Başka Bir Elemente Tıkladığınızda İlk Önce Takılı Olanı Çıkarın Desin Yoksa Elemente Tıkladığınız Zamana Takılı Olan Çıkıp Diğeri Takılmıyor Yani Yok Oluyor Takılmış Gibi Algılıyor. Yada Bildiğiniz Bir Yolu Deneyin Öyle Engelleme Yapın.

Birtane Elementlerin Altında Neye Karşı Güçlü Olduğu Yazmıyor UNKNOW_TYPE Gibi Bişey Yazıyordu Şuan Aklıma Gelmiyor Onada Ayar Çekin. +200'e Kadar Eklemedim. Eklemek İsterseniz Benim Eklediklerime Bakarak Ekleyin Konudakini Eklerseniz Sunucu Açılmaz.

Kuşak Güncellenmeme Gibi Sorunları Yok Kafanız Rahat Olsun.
Depoya Koyulan İtem Yok Olmuyor Kafanız Rahat Olsun. Yani Öyle Biliyorum Denemiştim Fakat Işınlanarak Bakmadım Sadece Depoya İtem Koydum Kapattım Tekrar Açtım Depoyu Yok Olmamıştı. Siz Yine Kontrol Edin Ama Yok Olmuyooooo Yaaaaaaa :)

5. Seviyede Beceri Seçme Sisteminde Lycan Yok İndireceğiniz Client Packinin İçinde quest Adında Klasör var Orada questler var lycan için beceri seçme questide var belki işinize yarar diye 1 kaç tane daha quest koydum oradan faydalanın.

Burası Çok Önemli :

Eğer Multi Dilden İngilizceyi Seçerseniz İtemlerin Altındaki İtemdesc Yazıları Türkçe Olduğu İçin Türkçe Karakter Sorunu Var. Locale_en.eix açın item/esc ingilizce yapın official itemdesc'i indirin karşılaştırın sonradan eklenenleride çeviri yapın.

Locale_en içindeki item_proto ve mob_names farklıdır. item_protodaki itemler Official'e göre ayarladım metin2'nin en klasörü içindeki item_namesleri aldım. Efsunlarda sıkıntı yok ingilizce sadece yeni eklenen itemleri ingilizce yapın. mob_namesi de ingilizce yapın. Dump_Proto Açın Locale_en klasörü ingilizce diline ait dump_protodur. Release Türkçe diline aittir. Locale_en'e girin mob_names'e girin mesela Satıcı ile Demiriciyi İngilizce yaptınız Dump_Proto ile kapatın bakın Release iiçindeki Dump_proto ile kapatmayın zaten ikiside aynıda Locale_en klasöründe de var zaten exe. neyse sonra mob_proto dosyasını pack içindeki locale_en.exi içine atacaksınız bakın sakına sakın server içine atmayın ingilizce txtleri komple Türkçede de ingilizce olur ingilizcede ingilizce olur server.

Basit Bir Örnek Vereyim.

Yeni bir item ekleyeceksiniz dimi Release klasörünü açın dump protoda item namese itemin ismini item_protoyada gerekli yere ekleyin sonra dump_proto ile kapatın ve çıkan item_proto dosyasını Locale_tr içine atacaksınız item_names ile item_protoyu server içindeki /usr/game/share/conf içine atacaksınız bu itemlerinizin navicatta görünmesini sağlar yani navicata eklenmesini sağlar pack içine atacağınız item_proto ise oyunda görünmesini sağlar. ondan sonra eklediğiniz itemi locale_en klasörüne girip item_names'e ve item_protosuna ekleyeceksinzi ve dump_proto ile kapatıp çıkan item_protoyu sadece pack içindeki locale_en içine atacaksınız server'a atmayacaksınız. Locale_tr içinde ne yapıyorsanız aynısını locale_en içine yapacaksınız. İtem_list olsun locale_game olsun ne olursa olsun tr de ne yapıyorsanız locale_en de de aynısını yapacaksınız ama tek bir fark var locale_tr de locale_gameye türkçe yazıp locale_en içindeki locale_gamaye ingilizce olarak yazacaksınız umarım anlamışsınızdır.

Dediğim Gibi Oyunu Açınca ingilizce diline alın mobların veya itemlerin altındaki yazılar türkçe olduğu için türkçe karakter sorunu olacak locale_en klasörüne giirn ve itemdesc'i ingilizce yapın mob_nameside ingilizce yapın.

2. Not Burasıda Çok Önemli.


İngilizce diline aldınız ve bir yere tıkladınız ve oyundan attı hemen syserr'i açın %100 türkçe locale_gamede veya interfacede olan bir yazının locale_en içindeki locale_gamede veya interfacede olmadığını bileceksiniz :) mesela syserrde diyor ki TOOLTIP_NABER_KARDESIM hemen bu yazıyı kopyalayın tr içindeki locale_game ve interface içinde arayın onu locale_en içindeki yere ekleyin.

Mesela

Locale_tr /locale_game

TOOLTIP_NABER_KARDESIM
Kardeşim


Locale_en/locale_game

TOOLTIP_NABER_KARDESIM
My Brother
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kemikler için siyah çay için LeyNa Şifalı Bitkiler 0 24 - 02 - 2016 20:39
Tekrar binsek Huzur Fıkra 1 26 - 06 - 2015 13:40