ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24 - 02 - 2019, 09:31   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kim Kardashian göğüs uçlarını kapatan elbisesiyle ağızları açıkta bıraktı!


Attığı her adımla olay olan reality şov yıldızı Kim Kardashian katıldığı bir davette sadece göğüs uçlarını kapatan bir elbise giyinerek ağızları açıkta bıraktı.







Paylaştığı her şeyiyle gündem olan reality şov yıldızı Kim Kardashian yine çok konuşulacak bir konuya imza attı! Geçtiğimiz gün katıldığı bir davette siyah bir elbise giyinen Kim Kardashian elbisesinin modeliyle gündem oldu! Sadece göğüs uçlarını kapatan siyah bir elbise giymeyi tercih eden Kim Kardashian'ın bu kıyafeti de günlerce konuşulacağa benziyor!


7 1






Sadece göğüs uçlarını kapatan bir elbise giymeyi tercih eden Kardashian tüm dikkatleri üzerinde topladı!


7 2






Sosyal medya hesabından sık sık cesur paylaşımlarda bulunan Kim Kardashian dün katıldığı davette derin göğüs dekolteli siyah bir elbise giydi.


7 3






Reality şov yıldızı Kim Kardashian cesur kıyafetleri ve cesur sosyal medya pozlarıyla yeni bir konuya daha imzasını attı. Farklı tarzı ile tüm dikkatleri sürekli üzerine toplayan Kim Kardashian bu seferde katıldığı bir davette giydiği elbiseyle dikkatleri çekti.




7 4






Davette siyah derin göğüs dekolteli bir elbise tercih eden Kim Kardashian elbisesinin modeli ile sansasyon yarattı.


7 5






Ünlü şovmen sadece göğüs uçlarını kapatan ince çizgili bir elbise giydi. Bu yıl 5. gerçekleşen Geleneksel Hollywood Güzellik Ödülleri'ne katılan üç çocuk annesi 38 yaşındaki Kim Kardashian, kıyafetiyle herkesten rol çaldı. Kardashian'ın bu kadar çok konuşulmasının nedeni ise giydiği kıyafetin abartılı göğüs dekoltesi oldu.


7 6




YÜRÜRKEN ZORLANDI!
Kardashian'ın giydiğin derin dekolteli elbisesinde sadece göğüs uçlarını kapatması gece boyunda zorluk yaşattı. Göğüs uçlarını iki bandın tutmasının yanında eteğinin dar olması Kardashiana merdivenden çıkarken zorluk yaşattı.
1998 Thierry Mugler tasarımı olan elbiseyi şeffaf stilettolarla kombinledi. Kardashian'a, geceden ödülle ayrılan Chris Appleton eşlik etti. Saç tasarımcısı Appleton ve Kardashian geceden birlikte ayrıldı.


alıntı
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kim Kardashian Biyografisi LeyNa Sanatçılar 0 27 - 01 - 2017 21:56