SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 24-04-26, 17:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
'Neler Oluyor Hayatta' 8 yıldır çözülemeyen Rabia Naz dosyasını açtı!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]12 Nisan 2018’de hayatını kaybeden ve nasıl öldüğü o günden bugüne karanlıkta kalan 11 yaşındaki Rabia Naz’ın babası, yıllardır yaptığı araştırmalar sonucu elde ettiği bilgi, belgeler ve ortalığı ayağa kaldıran iddialarıyla “Neler Oluyor Hayatta” stüdyosundaydı.

“ÖNCE KAZAYDI SONRA CİNAYET OLDU”

Giresun’un Eynesil ilçesinde yaşayan Rabia Naz, o gün 16.30’da okuldan çıkmış, önce arkadaşlarıyla marketten dondurma alıp kırtasiyeye uğramış, en son annesinin çalıştığı eczaneden eve dönmek üzere ayrılmıştı. Rabia Naz’ın son görüntüleri, o gün izlediği rota ve babasının ölümüne dair iddialarında yer alan metruk binaya ait görüntüler ilk kez canlı yayında paylaşıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

“KIZIMI EZDİKLERİ ARABAYI 8 YILDIR TRAFİĞE ÇIKARMIYORLAR”

Baba Şaban Vatan, kızı Rabia Naz’ı araçla ezdiklerini, o aracın söylendiği gibi siyah değil yeşil olduğunu ve tam 8 yıldır muayene hariç arabanın hiç kullanılmadığını, trafiğe çıkarılmadığını iddia etti.

Rabia Naz’ın yerde yattığını gören ve 112’yi arayan görgü tanığı komşularının korkudan önce gizlediğini ancak sonra “Rabia’yı ezdiklerini gördüm” diyerek itiraf ettiğini de iddialarına ekledi.

“KIZIMIN OTOPSİSİNE BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN SOMUNCUOĞLU GİRDİ”

Acılı baba olay yaratacak iddialarına o dönemin Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu hakkında söylediklerini de ekledi. Olaydan sonra belediye başkanının kendisini tehdit ettiğini, kızının otopsisine kendisi yerine Somuncuoğlu’nun girdiğini ve hatta oğlunun da Rabia Naz’ı gördüğüne dair yalan söylediğini iddia etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

O DNA’LAR HANGİ İKİ KADINA AİT?

Baba Şaban Vatan, Rabia Naz’ın ezildikten sonra bekletilerek ölümüne sebep olduklarını iddia ettiği metruk binada yapılan incelemelerde bir peçete bulunduğunu ve üzerinde iki farklı kadına ait DNA tespit edildiğini söyledi. Babanın iddiasına göre o peçeteler ortadan kaybolduğu gibi, metruk bina da yapılan incelemeden sadece iki gün sonra apar topar yıkılmıştı. Üstelik yıkılmaması gerektiği halde.

“KAYMAKAMI ÖLDÜRDÜLER”

Rabia Naz’ın öldüğü dönemde Eynesil’de kaymakamlık yapan ve dosyaya sahip çıkan Yılmaz Kurt, olaydan tam 3 yıl sonra otomobilinde ölü bulunmuştu.

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan, bu ölümün kesinlikle bir intihar olmadığını, eski kaymakamın susturulmak için öldürüldüğünü, üstelik uzun namlulu silahla vurulup her iki elinde barut izi tespit edildiğini iddia etti.

“KIZIMI ÇUVAL YAPTILAR!”

Korkunç kaybının üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen acısını ilk günkü kadar derin yaşayan ve bir dedektif gibi olayın izini süren baba Vatan, ilk kez “Neler Oluyor Hayatta” programında yayınlanan keşif görüntülerini izledikten sonra “kızımı çuval yapıp attılar” diyerek isyan etti. Sık sık kamuoyu vicdanına seslenen Şaban Vatan, olayla ilgili gören duyan herkesten bildiklerini paylaşmaları için yardım istedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık