SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 10-04-26, 20:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Lina'nın sözlerine tepki yağdı! Survivor Pınar Saka'dan Nagihan Karadere'ye jet hızında destek


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - Survivor 2026 Ünlüler Gönüllüer, heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da 9 Nisan akşamı yayınlanan bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı, iletişim oyunu ödülü öncesi seremonide karşı karşıya geldi. Kırmızı takımda Seren Ay ile Lina arasında yaşanan yemek kavgası yeniden gündeme geldi.

Sibel Can'ın oğlu Emir Aksüt asker oldu! Kardeşi Melisa Ural paylaştıSunucu Murat Ceylan, olayın detaylarını öğrenmek için Seren Ay Çetin'e söz verince olanlar oldu. Çetin, tartıştığı takım arkadaşı Lina'nın Nagihan Karadere için kullandığı sözleri açıklayınca ortalık karıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

LİNA'DAN ŞOK SÖZLER

Çetin, Nagihan'ı başarılı bulduğunu söylediği için takım arkadaşı Lina'nın ağır sözler sarf ettiğini söyledi. Parkurda yüzleşen ikiliden Çetin, Lina'nın Nagihan Karadere için ''5 yıldır Survivor'a geliyor, çocuğuna annelik yapmıyor'' dediğini iddia etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bu açıklamanın ardından Nagihan Karadere büyük üzüntü yaşayarak gözyaşlarına boğuldu. Murat Ceylan ise Lina'ya bu sözleri söyleyip söylemediğini sordu. Lina, söylediğini itiraf edince yarışmacılar tarafından tepki gördü.

Karadere; ''Bu bir mi kaldı. Ben senin evsiz olduğunu mu dile getirdim. Sen burada kalabilmek için tüm tuşlara basıyorsun. Yapma, benim çocuğumu dile getirmeyin. Benim analığımdan sana ne. Hiçbir şey demiyorum seni Allah'a havale ediyorum. Benim çocuğum ne alaka. Yemin ederim günah ya. Her gün bir olay'' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Uzun ilişkinin sırrını vermişti! Şenay Gürler'den romantik paylaşım: Aşkımla 12 yılı devirdikPINAR SAKA'DAN DESTEK

Survivor'ın olaylı isimlerinden Pınar Saka, Survivor 2026'yı ekrandan takip etmeye devam ediyor. Yarışmayla ilgili sık sık paylaşım yapan Saka, son olarak Lina'nın sözlerinin ardından Nagihan Karadere için destek paylaşımı yayımladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Instagram hesabından Karadere ile birlikte 2011 yılında çekildikleri bir kareyi paylaşan Pınar Saka; ''Müthiş anne, müthiş sporcu, müthiş arkadaş'' notunu düştü.

Survivor 2026'da iletişim oyunu heyecanı! İşte kazanan takım

Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık