SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 17-02-26, 08:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
‘Kadir’le birlikte dönüşmeye başladım'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Eşref Rüya’nın Kadir’i Görkem Sevindik, karakterle ilk tanışma sürecini anlattı.

“Kadir’le tanıştığımda net bir duygu hissetmedim” itirafında bulunan oyuncu, “İçimde bir boşluk vardı. Bu boşluk beni hem tedirgin etti hem de heyecanlandırdı” ifadelerini kullandı.

Bazı karakterlerin kendini hemen açmadığını söyleyen Sevindik, “Kadir de öyleydi. Bu yüzden rol, önceden bildiğim bir yerden değil; sahnelerin içinde yavaş yavaş keşfettiğim bir yerden geldi. Oynadıkça onun tepkilerini, suskunluklarını ve öfkesini tanıdım. Karakterle birlikte ben de dönüşmeye başladım” açıklamasında bulundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyunculukta sezginin önemine ayrı bir parantez açan Sevindik, “Ben sezgilerime çok güvenirim. Akıl işi yapılandırır ama sahnede seni ileri götüren sezgidir. Bir şeyi neden doğru hissettiğini her zaman açıklayamayabilirsin ama bedenin ve duygun sana yol gösterir. Sette çok fazla düşünmeye başladığımda kopuyorum. Hissettiğimde ise akış başlıyor” diye konuştu.

L’Officiel Hommes’e konuşan Sevindik, “Oyunculuk beni daha sabırlı bir insan hâline getirdi. Her şeyin hemen olması gerektiği düşüncesini törpüledi. Keskinleştirdiği şey ise farkındalık oldu. Artık insanlara, anlara, duygulara daha dikkatli bakıyorum” dedi.

TİMSBİ imzalı ‘Eşref Rüya’, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’da Kanal D’de ekrana gelecek.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık