ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt Bugün, 08:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Zehirlenen Yasemin Şefkatli'den yeni paylaşım: Kendime gelemedim


HABER MERKEZİ - Türkücü İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021’de dünyaevine girmiş, çift ocak ayında ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir’i kucaklarına almıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Yasemin Şefkatli, son paylaşımıyla takipçilerini endişelendirmişti.



GECEYİ HASTANEDE GEÇİRMİŞTİ

Paylaştığı görüntüde yorgun hali dikkat çeken Şefkatli, geceyi hastanede geçirdiğini açıklamıştı. Ünlü isim, Instagram hikâyesine şu notu düşmüştü: Dün akşam zehirlendim. Geceyi hastanede geçirdim. Üzerine sabah çocukları cimnastiğe götürdüm, bir de bu beyefendinin vize randevusu vardı ona gittik.



İki küçük bebeğin yoğun temposu arasında sağlık problemi yaşayan Şefkatli’nin son halini gören takipçileri “Geçmiş olsun” mesajları yağdırmıştı.

"KENDİME GELEMEDİM"

Şefkatli yaptığı yeni paylaşımda 'Ben zehirlendiğimden beri düzgün yemek yiyemiyorum. Cidden kendime gelemedim' ifadelerini kullandı.



AMELİYAT OLMUŞTU

Yasemin Şevkatli geçtiğimiz Ekim ayında da da bıçak altına yatmıştı. Şefkatli'nin fıtık ameliyatı olduğu öğrenilmişti.



Prensesi daha önce hiç böyle gören olmamıştı! Sır perdesi aralandıDilan Çiçek Deniz Paris’te rüzgar gibi esti! İddialı pozları sosyal medyayı salladı

Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık