ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03-11-25, 15:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Zeynep Bastık sahnede çileden çıktı: Bu sevgi gösterisi değil


HABER MERKEZİ - Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, hem enerjik sahne performansları hem de güçlü sesiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ancak Bastık bu kez müziğiyle değil, konser sırasında yaşadığı bir olayla gündemde.



Ünlü şarkıcı, sahnede performans sergilerken yüzüne lazer tutulunca sinirlerine hakim olamadı. Seyirciye dönerek, "O lazeri kim tutuyorsa kendisine bir bakış atmak istiyorum. Bir daha tekrarlanmamasını rica ediyorum. Hep böyle kibar değilim. Ben bir kedi değilim ve bana lazer tutamazsın. Bu bir sevgi göstergesi değil. Yanlış mıyım?" dedi.



Bastık'ın sözleri üzerine seyircilerden büyük bir alkış koptu. Şarkıcı, gelen destek sonrası "Halk yanımda, çok teşekkürler" diyerek tepkisini esprili bir dille tamamladı.

Güllü'nün kızı günler sonra paylaştı! 'Gidene mi yanayım, kalana mı anne?'Başarılı şarkıcı, 'Dargın', 'Yalan', 'Lan' ve 'Ara' gibi hit parçalarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip. Yoğun konser temposuna rağmen özel hayatında da mutlu olan Bastık, bir süredir oyuncu Serkay Tütüncü ile aşk yaşıyor.



İzleyicilerin sosyal medyada da gündeme taşıdığı olay sonrası Bastık'ın kararlı tavrı, birçok kullanıcı tarafından "Sahne disiplini budur" yorumlarıyla desteklendi.

Hazal Türesan'dan sürpriz imaj değişikliği! 'Nasıl olmuşum?'

Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık