ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11-10-25, 11:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
10 aydır kanserle mücadele ediyor! Irmak Ünal'dan saç paylaşımı: Aman da aman...


HABER MERKEZİ - Cihan Ünal ile Sabiş Kuzuoğlu'nun kızı olan oyuncu Irmak Ünal, uzun süredir ekranlardan uzaktaydı. Oyunculuk kariyerini noktalayıp Bali'ye yerleşen Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 10 aydır meme kanseriyle mücadele ettiğini duyurmuştu.

"Sonuçların 'meme kanseri' kelimelerini duyduğumda, yeni yılın ilk günüydü... ne sürpriz!" diyen Ünal, yaşadığı süreci "Hem çok zor, hem çok gerçek, hem de anlatması güç bir şekilde dönüştürücü" sözleriyle tarif etmişti.

Billie Eilish konserinde büyük şok! Korumalar oraya koştu

SAÇLARI UZADI

Kanser olduğunu paylaşmasının ardından Irmak Ünal'dan sürpriz bir paylaşım geldi. Saçlarının uzadığını ve boyatmaya gittiğini belirten Ünal, "Aman da aman saçları uzamış da beyazları mı çıkmış. Evet bugün doğal bir boyayla saçlarımı boyatıyorum." dedi.

MasterChef 2025'in ilk kaşığı! 'Gerçekten inanılmaz'



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık