ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 28-09-25, 10:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Haberler: Büşra Pekin'den Güllü paylaşımı! 'Daha 2 gün önce konuştuk'


HABER MERKEZİ - Balkondan düşerek hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Güllü'nün ani ölümü sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu.

"Güllü" adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut, Yalova'daki evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi. 52 yaşındaki şarkıcı Güllü'nün vefatı herkesi şoke etti.

6'ncı kattaki evinin terasından düşüp yaşamını yitiren şarkıcı Güllü'nün, düşmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı
Görüntülerde, şarkıcının terasa çıkmadan hemen önce evin içerisinde görüldüğü, ardından düşme seslerinin geldiği, kızı ile arkadaşının ise çığlık çığlığa kapıdan koşarak çıktıkları anlar yer aldı.

Sanatçının tedavi gördüğü iddialarıyla ilgili menajeri Erhan Arı, Milliyet Cadde'ye özel açıklamalarda bulundu.

MENAJERİ KONUŞTU: AİLESİ BİLİYOR

Magazin basınında konuşulan iddialara göre, ünlü sanatçının beyninde bir sorun olduğu ve tedavi gördüğü belirtildi.Güllü'nün menajeri Erhan Arı, konuyla ilgili Milliyet Cadde'ye özel açıklamalarda bulundu.

Arı, vefat eden Güllü'nün sağlık durumuyla ilgili; ''Bu konuda net bir şey desem yanlış olur. Ama denge kaybı yaşadığı, tedavi gördüğünü ailesi, bizler, yakınları biliyoruz. Yıllar önce geçirdiği trafik kazasında beli kırılmıştı, zor toparlandı. Günlerce, aylarca yattı. Yürümesi bu anlamda da çok zordu. Bilemiyorum, acım çok büyük. Beni üzen bazı gazeteci köşe yazarları ağabeylerimiz, dostlarımız alkol demiş. Bu nedenle açıklama yapmak zorunda kaldım. Ha alkol almıyordu desem o da olmaz ama öyle kendini kaybedecek kadar o noktaya gelmezdi'' ifadelerini kullandı.
Arı, geçtiğimiz hafta kontrol için hastaneye giden Güllü'nün görüntülerini paylaştı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Şarkıcı Güllü son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni sırasında Güllü'nün kızı Tuyan Ülkem fenalık geçirirken, tabutu başındaki feryatları ise yürekleri dağladı.

Güllü'nün cenazesi, Tuzla Sultan 1. Ahmet Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde toprağa verildi.

''İNANILMAZ ÜZGÜNÜM''

Ünlü oyuncu Büşra Pekin, vefat eden şarkıcı Güllü ile ilgili paylaşımıyla üzüntüsünü dile getirdi. Pekin, Instagram hesabındaki mesajında; ''Güllü ablam. 2 gün önce telefonla konuştuk. Böyle nasıl bir coşkuyla. Hani buluşup tanışacak, dertleşecektik. İnanılmaz üzgünüm'' ifadelerini kullandı.



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık