ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 23-06-25, 12:55   #1
Çevrimdışı
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yasemin Şefkatli'den takipçilerine samimi itiraf! 'İyi kamufle ediyorum'


HABER MERKEZİ - Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, uzun süredir birlikte aşk yaşadığı Yasemin Şefkatli ile mutluluğa evet demişti. İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında dünyaevine girmişti. Bebek müjdesi veren çiftin ikiz oğulları, 22 Ocak'ta 2024'te dünyaya gelmişti. İkiz bebeklerden birinin ismi İbrahim Ayel, diğerininki ise Sinan Emir olmuştu.

Aşkları doludizgin devam eden ve Instagram'dan sık sık paylaşım yapan Yasemin Şefkali, bu kez takipçileriyle soru cevap yaptı. Doğumdan sonra fit hali dikkat çeken ünlü isimden bir itiraf geldi.



Burcu Özberk kendisine gelen mesajı ifşaladı! Ateş püskürdüBir takipçisinin 'Yasemin abla doğumdan sonra hala nasıl böyle fit kalabildin helal olsun' yorumuna Şefkali şu yanıtı verdi:



Vallahi fit mit kalmadım canlar. Sadece iyi kamufle ediyorum evet zayıfladım tabii ama eski kilomda değilim fit de değilim. Hatta bundan rahatsız da değilim. Yemek için spora gittiğim bir dönemdeyim, kafaya takmıyorum önemli olan sağlıklı olmak.








Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık