ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03-06-25, 07:30   #1
Çevrimdışı
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Haberler: Şarkıcı Şimal hayatını kaybetti. Eşi Necati Arıcı ölümünden sonra Instagram'dan sitem etti


HABER MERKEZİ - Uzun süredir kanserle mücadele eden şarkıcı Şimal, hastalığı yendikten bir süre sonra 29 Mayıs'ta yeniden hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan ve durumu kritik olan Şimal, 30 Mayıs günü hayatını kaybetti. Şimal Gülen, 31 Mayıs'ta Kuşadası'nda toprağa verildi.Gülen için Kuşadası Hatice Hanım Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Survivor Hikmet Tuğsuz aniden yarışmaya veda etti! Murat Ceylan nedenini açıkladıCENAZEDE DUYGUSAL ANLAR

Şimal Gülen, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede duygusal anlar yaşandı.



AİLESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Törende annesi Sema ve babası Nihat Gülen ile eşi Necati Arıcı ve yakınları taziyeleri kabul etti.



Öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Gülen'in cenazesi, Adalızade Mezarlığı'na defnedildi.

Uzak Şehir sezon finaliyle herkesi büyüledi! Cihan: Alya seni seviyorumŞarkıcının eşi Necati Arıcı, eşini toprağa verdiği gün eşinin mezarını ''Mekanın cennet olsun güzel yüzlüm. Seni çok seviyorum, her zaman benim kalbimin içindesin'' notuyla sosyal medyadan yayımladı.



SOSYAL MEDYADAN SİTEM ETTİ

Eşi Şimal'in vefatından sonra zor günler geçiren Arıcı, sosyal medya hesabından sitem dolu sözler sarf etti.

Görüntüler sonrası Feyza Altun ilk kez konuştu! 'Dilan'ın psikolojisi bozuk, intihara meyilli'Arıcı; "Ölüm, hayatın en büyük gerçeği olsa da kabullenmesi en zor acıların başında gelir. 30 Mayıs Cuma günü biz de bunu en acı şekilde yaşadık. Perşembe gecesi şifa bulması için dua ettiğim eşime cuma günü rahmet diledim." dedi.



Necati Arıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Tarifi çok zor bir acı yaşıyor, zor zamanlardan geçiyoruz. Zor zamanlarımızda yanımızda olan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza, Şimal'ime duasında yer veren, onun için üzülen, bizi hiç tanımasa da bize sabır dileyen herkese içten sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Bu süreçte nasıl hiç tanımadığımız insanların dualarını duyduysak, can - ciğer sanıp evimizi, soframızı paylaştığımız insanların taziye dileklerini duymadık. Şimal'im kendi derdiyle uğraşırken bir yandan da bu konulara içerleniyordu. Eşimin bunu düşünmemesi için elimden gelen her şeyi yaptım ancak prensesimi ebedi istirahatine uğurladıktan sonra anladım neler düşündüğünü. Vefa herkesten beklenmezmiş. Bunu da bu derin acı ile anlamış olduk."

Anne acısı dinmiyor! Saruhan Hünel'den duygu yüklü paylaşım

Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık