ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Eylül.2015   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yatakta Kötü Olduğunu Gösteren İpuçları


Yatakta Kötü Olduğunu Gösteren İpuçları


Yatakta iyi olduğunu düşünüyorsan yanılabilirsin, işte yatakta kötü olduğunuzu gösteren bazı belirtiler.

Seks hayatınızda bir şeyler kötü gidiyorsa önce dönüp kendinizi bir değerlendirmelisiniz. Şimdi sayacağımız davranış biçimlerinden bazıları sizde de varsa seks hayatınızın kötü gitmesinin sebebi sizsiniz demektir.

Yatak odanız ofisiniz gibiyse

Yatakta kötüsünüz demektir. Stresli iş hayatını hatırlatan bir kadın ne kadar seksi olabilir? Bilgisayarınızla, iş evraklarınızla ya da telefonunuzla yatağa gidip gerçek hayatın sorumluluklarını yatağa taşıyarak mutlu sevişmeler yaşayamazsınız. İşi ofiste bırakmaya ne dersiniz? Yatak odanızı sadece uyku ve seks mekanı olarak kullanmalısınız.

Evde sürekli pijamayla dolaşıyorsanız

Yatakta kötüsünüz demektir. Elbette evde sürekli jartiyerle oturun demiyoruz ama biraz kendinize özen göstermekte, nasıl göründüğünüze dikkat etmekte yarar var. Erkekler dile getirmeseler de her zaman seksi görünen kadınlara bayılırlar aslında.

Ne isterseniz giyin ama eşinizin sizde sevdiği tarafları ortaya çıkaracak bir şeyler seçin üstünüze. Diyelim ki bel kıvrımınıza bayılıyor; tam belinize oturan bir bluz giymeyi tercih edin. İç giyiminizin de seksi olmasına özen gösterin.

Yatak öncesi ritüelini fazla uzatıyorsanız

Yatakta kötüsünüz demektir. Düşünün: Eşiniz yatağa uzanmış ve sizi bekliyor. Sizin hazırlık ritüeliniz dillerinizi fırçalamakla başlıyor, lenslerinizi çıkarmayla devam ediyor, arkasından makyajınızı çıkarıyorsunuz, saçlarınızı tarıyorsunuz… Erkekler uzayan hazırlıklardan nefret ediyorlar, söyleyelim. Bütün seks isteğini söndüren bir şey beklemek. Peki, illa ki güzellik rutininizden vazgeçmek istemiyorsanız bunu eşiniz yatakta sizi beklemeye başlamadan önce bitirmeye ne dersiniz? Bir de bu hazırlıkları seksi bir şekilde yapmanızı tavsiye ederiz. Nasıl mı? Mesela vücut losyonunuzu eşinizin yanında seks dansı yapar gibi sürebilirsiniz.

Yatak odası dışında sevişmek istemiyorsanız

Çoğu çift yatakta ‘tembel seks’ yapmayı seviyor. Çünkü bunun konforlu olduğunu düşünüyor. Fakat sürekli aynı yerde, aynı yatakta seks yapmak hem kadın hem de erkek için belli bir zaman sonra sıkıcı hale gelebilir. Bu sıkıcılığa devam etme konusunda ısrarlıysanız da sekste kötüsünüz demektir. Biraz mekan ve pozisyon değişikliği seks hayatınıza renk katacaktır.

Seksi bir görev gibi algılıyorsanız

Sekste başarısızsınız demektir. Sadece eşinizi memnun etmek için, “Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım” diyorsanız, ne seksten zevk alıyorsunuz ne de karşı tarafa zevk veriyorsunuz demektir. Seks yaparken hiçbir heyecan ve heves belirtisi göstermiyorsanız sizde bir sorun var demektir. Oysa sizin göreviniz pasif kalıp her şeyi karşı taraftan beklemek değil, sevişme heyecanına katılıp arada eşinizin kulağına seksi sözler fısıldayarak, onu zevkten uçuracak hareketler denemek olmalı.

Sevişme sonrası geribildirim yapmıyorsanız

Mutlu bir seks hayatınız olması çok zor. Çünkü seks iki taraflıdır ve karşılıklı memnuniyet esasına dayanır. Eğer siz yaptığınız seksten zevk almazsanız eşiniz de almaz. Dolayısıyla sevişme sonrası her şeyin ne kadar güzel olduğunu ona fısıldamanız motivasyonunu yükseltir. Hem eğer siz söylemezseniz sizin nelerden hoşlandığınızı nasıl anlayabilir? Zihninizi okuyamayacağına göre hoşlandıklarınızı ve hoşlanmadıklarınızı ona söyleyin ki sonraki sevişmeleriniz için size daha çok zevk vermesini garanti edin.

Eşinizin ilgisi yoksa

Seks hayatınızın kötü olmasında bu defa sorumluluk sadece size ait değil demektir. Eşiniz yatak odasına bilgisayarını taşıyor, meşgul olacak başka bir şey yapıyor ya da uyuyorsa mutsuz bir cinsel hayatınızın olması olasılık dahilinde. Bunlar, eşinizin ruh halinin seksten uzak olduğunu, cinsel isteğinin düşüklüğünü gösterir. Bu durumda yapmanız gereken, eşinizle açık ve dürüst bir diyalog kurup sizinle bir fantezi paylaşması konusunda onu cesaretlendirmek olmalı.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Acil Saç Şekillendirme İpuçları Esra Saç Bakımı 0 11.Temmuz.2015 01:05
Kızgın olduğunu biliyorum. Ezqi Şiirler 0 21.Haziran.2015 06:03
Cildi Etkileyen 8 Kötü Alışkanlık aSpeNDos Cilt Bakımı 0 28.Haziran.2014 16:23