ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Şubat.2016   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Düşmanından Çok Dostundan Sakın!


Düşmanından Çok Dostundan Sakın!

güzel örnek bir yazı paylaşım istedim :)

Size dostumdan yediğim kazığı anlatmak istiyorum bu benim ilk bencem yorum size kalmış ...
Fazla arkadaşım yoktu benim bir (takma isim) Yılan vardı (takma isim) bir de melek vardı ...

Yılanla aynı iş yerinden tanışıyorduk çok iyi arkadaş olmuştuk her şeyimizi birbirimize anlatır ağlardık içerdik dertleşir güler eğnelir paylaşırdık. Meğer dost sandığım benim düşmanımdan betermiş... Onu canımdan kanımdan çok sevdiğim hayaller kurduğum erkek arkadaşımla tanıştırdım. Lanet olsun o güne.

Yılan gezmeyi erkekleri ekmek olarak görmeyi paralarını yemeyi altına yatmayı çok severdi. Ben de tam tersine hep bir işe girer çalışır kendi kazandığım paramı harcar erkekleri ekmek değil de normal işleri güçlerinde olan insanlar olarak görürdüm onun aksine. Neyse gel zaman git zaman bir gün dışarı çıkmak istedik gece dışarı çıktık korktuğumdan söyleyemedim sevgilime kızardı çünkü hep 7'den önce evde olmamı isterdi bende çıkmazdım evden o gün ona uydum çıktım.









Aradan 1 hafta geçti geçmedi mesaj attı yılan c.tesi kendini ayarla gece mekana gidiyoruz diye ben de çıkmak istemediğimi soyedim öyle diyince senin de dotun kalkmış diyip engelledi aradan 10 dk geçtikten sonra erkek arkadaşım sevdiğim benim güzel yüzlüm mis kokulum aradı beni daha önce dışarı çıkıp çıkmadığımı sordu korktum yalan söyledim hata yaptım, çıkmadım dedim öyle böyle küfürler edip kapattı telefonu daha sonra 1 saat boyunca hem sevdiğimin telefonu hem de yılanın telefonu 1 saat meşgul çaldı daha sonra ikisinin de aynı anda hattı normale döndü ve ikiside beni o zaman engelledi bir daha ikisine de ulaşamadım.

Bir süre sonra gmailden mesaj geldi baya sert bir mesaj dünyam başıma yıkıldı yılan bir ton yalanlar söylemiş ben de söylemiştim zaten dışarı çıktığımı bunu da öğrenince onun her söylediğine inanıvermiş şimdi benim duygularım öldü, hislerim öldü. Sokak hayvanlarını severken havalara uçan ben sokak hayvanı gördüğümde pas geçiyorum çocukları seven ben artık onları göremiyorum her gece ağlıyorum göz pınarlarımda su kalmayıncaya kadar ben bundan ders çıkarttım onu ancak böyle açıklaya bilirim.


Düşmanından çok dostundan sakin! Çünkü dostluk biterse; sana en iyi nasıl zarar verebileceğini dostun bilir.


Yılan hakkında elimde onca koz varken bunu neden ne için yaptı eline ne geçti hala bilmiyorum ama eğer ki tekrar karşıma çıkarsa sadece yüzüne tükürür geçerim. Şu an yanımda olan tek melek var ona da güveniyorum ama bu kazıktan sonra korkuyorum.




Dikkat
Erkek veya kadın aldatmaz! Kadın kadını aldatır!
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Muz kabuklarını sakın çöpe atmayın! LeyNa Diğer 0 08.Şubat.2016 14:25
Sakın Elimi Bırakma matEm Aşk ve Sevgi 0 10.Temmuz.2014 20:25