ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Şubat.2016   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Hayatınızın Erkeğini Buldunuz mu?


Hayatınızın Erkeğini Buldunuz mu?

işte sevgilinizin 'doğru erkek' olduğunu gösteren işaretler...





Siz de zaman zaman pek çok kadının aklını kurcalayan bu sorunun cevabını arıyorsanız haberimize göz atmanızda fayda var.
İşte doğru kişiyle birlikte olduğunuzu gösteren işaretler...
1. Sürekli sizi methediyor
Siz ondan söylemesini istemediğiniz halde, o, başkalarına sizin işte elde ettiğiniz başarınızı, güzel bir konser için bilet bulmayı başarmanızı, misafirlerinizi iyi bir şekilde ağırlamanızı, doğru tatil rotası seçimi yapmanızı övmekten çekinmiyorsa, doğru adamla birliktesiniz demektir. O, sizin en büyük hayranınız.
2. Birlikte geçirdiğiniz onca yıla rağmen size kibar davranıyor
Kapıyı açmak, sandalyenizi çekmek, elinizdeki poşetleri taşımak, topuklu ayakkabınız vurduğunda sizi asansöre kadar kucakta taşımak gibi centilmen hareketlere devam ediyorsa çok şanslısınız.
3. Sizi değiştirmeye çalışmıyor
Siz ondan daha dağınık olsanız da, bazı konularda elinizde olmadan düşüncesizlik etseniz de, sizin bakış açınız onu kızdırsa da hepsine razı olan biriyle mi birliktesiniz? Tüm sıkıntılı durumları konuşup aşabiliyorsanız ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edebiliyorsanız doğru insanla birliktesiniz demektir.
4. "Seni özledim" sözünü içinizden gelerek söylüyorsunuz
Akşam evde görüşecek olmanıza rağmen onu ve birlikte geçireceğiniz eğlenceli zamanı özlediğinizi hissediyorsanız ne mutlu size.
5. Onun önünde utanmadan ağlayabiliyorsunuz
Her ne kadar sizin filmin bir sahnesine ağladığınızı biliyor olsa da sizi utandıracak bir yorum yapmıyorsa, o harika bir erkek.
6. Arkadaşlarınız sürekli eşlerinden şikayet ederken siz sessiz kalıyorsunuz
Karısıyla asla dışarı çıkmayan, sadece erkek arkadaşlarıyla takılan; en ufak bir ev işine dokunmayan, aksine evin kirlenmesine maksimum katkı sağlayan erkeklerden şikayet eden arkadaşlarınızla birlikteyken sessiz kalmanız sizin şanslı olduğunuzu gösterir. Tüm bunlar sizin yaşamadığınız sorunlarsa doğru kişiyle evlisiniz.
7. Arkadaşlarınıza önem veriyor
Bir arkadaşınızın sorunu olduğunda sizi, arkadaşınızla ilgilenmeniz için teşvik ediyor ya da size, arkadaşlarınızı akşam yemeğine çağırmanızı teklif ediyorsa ve onlarla sizin kadar ilgileniyorsa, o harika bir erkek.
8. Hazırlıksız yakalandığınızda bile sizi güzel buluyor
Bakımsız olduğunuz, makyaj yapmadığınız, pijamayla oturduğunuz zamanlarda bile sizi güzel ve ****i bulduğunu söylüyor ya da hareketleriyle belli ediyorsa çok şanslısınız.
9. Soluklanmanıza itiraz etmiyor
Sizi bir şeyler üzdüğünde, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmaya ihtiyaç duyarsınız. Eşiniz, yalnız kalmanıza, tek başınıza sizi iyileştirecek bir şeyler yapmanıza itiraz etmiyor, bundan rahatsız olmuyorsa ve onu tek rahatsız edenin sizin üzülmeniz olduğunu söylüyorsa, doğru eşi bulmuşsunuz demektir.
10. Birlikte yaptığınız aktiviteleri kavgasız geçiriyorsunuz
Akşam yemeğinde, yolculukta, tatilde kavga eden çiftlere çok şahit olmuşuzdur. Birlikte yaptığınız aktiviteleri kavgasız, tartışmasız geçirebiliyorsanız iyi bir birlikteliğiniz var demektir.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık