ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Temmuz.2015   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kadınlarda erkeklerin bayıldığı 7 tuhaf davranış.


Bazı tuhaf davranışlar erkeklerin arkalarına bile bakmadan kaçmalarına sebep olabilir. Ancak bazı tuhaflıkları da çekici buluyorlar!

1. Çok yüksek sesle gülüyorsunuz.

Çok yüksek sesle güldüğünüz için utanıyor olabilirsiniz; ancak gerçek şu ki yüksek sese rağmen, gerçek bir kahkaha hayli çekici olabiliyor. Kişinin duygusal halleri bulaşıcıdır. Bir erkek, gerçekten eğlenen ve harika bir mizah anlayışı olan bir kadının yanındayken ister istemez iyi hissetmeye başlar. Erkekler olumlu bir şekilde desteklenmeyi severler. Komik olduğunu düşünüyorsanız basın kahkahayı!



2. Düşünürken dudağınızı ısırıyorsunuz.

Bir proje üzerinde düşünüyor, metroda yolunuzu bulmaya çalışıyor ya da ilk randevu gerginliği yaşıyorsunuz ve o anda kendinizi dudağınızı ısırmaktan alamıyorsunuz – tırnak yemekten iyidir! Kahvaltıda alt dudağınızı yiyor gibi görünmek istemiyor olabilirsiniz; ancak bu alışkanlığınızı hoşlandığınız çocuktan saklamanıza hiç gerek yok, çünkü onun çok hoşuna gidiyor!



3. Tatlıya ciddi bir düşkünlüğünüz var.

Kek, çikolata, dondurma… Eğer içinde şeker varsa, her an her yerde yiyebilirsiniz. Dengesiz beslenme düzeniniz yüzünden annenizden sıklıkla azar işitiyorsunuz; ancak şekerli gıdalara direnme konusundaki yeteneksizliğiniz erkeklere çekici ve sevimli geliyor.



4. Ciddi bir saplantınız ya da koleksiyonunuz var.

Sürekli Harry Potter filmleri izlemekten kendinizi alamıyor ya da en sevdiğiniz klasik şiirlerden alıntılar mı yapıyorsunuz? Eski dergilerle dolu kutularınız mı var? Takıntılarınızı gizli tutmanıza gerek yok! Birçok erkek içten içe popüler kültürün en sevdikleri parçalarına olan hayranlıklarını paylaşabilecekleri bir kız arkadaş için can atar. İlgi alanlarınız farklı bile olsa hevesinize saygı duyacaktır.



5. Sürekli şarkı söylüyorsunuz.

Hislerinizi şarkı söyleyerek dillendiriyorsunuz – bazen mırıldanarak bazense tüm gücünüzle haykırarak. Erkekler mutlu kızları severler; huysuz ve karamsar olanları değil. Şarkı söylediğiniz sürece başının dertte olmadığını bilir. Ancak ne söylediğinize dikkat etmelisiniz; çünkü şarkı sözleri bilinçaltınızdaki düşünceleri ortaya dökebilir.



6. Sinirlendiğinizde burnunuzu buruşturuyorsunuz.

Aynı şarkı söyleme gibi, burun buruşturma da herhangi bir ortamı neşelendirebilir. Evet, en çekici görüntünüz olmayabilir; ancak dergilerdeki kırışıksız, mükemmel şekilli manken burunlarına aldanmayın – erkekler sinirlendiklerinde burunlarını buruşturan kadınlara bayılırlar.



7. Kolaylıkla kızarıyorsunuz.

Evet, yüz kızarması bir yük haline gelebilir. Hoşlandığınız çocuğa bakarken yakalandığınızda soğukkanlılığınızı korumanızı neredeyse imkânsız bir hale getirir, pembeye boyanmış gibi görünmeden iltifat almanız mümkün değildir. Yine de bu utanç ve heyecan işareti erkeklerin gözünde hayli çekici olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınlarda Yumurta Dondurma Işlemi Nasıl Yapılır? Queen Warrior Kadın Sağlığı 0 12.Temmuz.2015 01:33
Davranış Bilimleri I ders kitabı pdf Ezqi Felsefe 0 19.Haziran.2015 19:50