ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10 Temmuz 2015, 21:50   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
You can not vote!
0
You can not vote!

Yeni evliler neden kavga ederler ?


Yıllarca evli kalmış çiftlerin arasında hiç bir kavga olmaması ancak birbirini severek evlenen yeni evlilerin sık sık kavga etmeleri sizin de dikkatlerinizden kaçmamıştır. Her ne kadar biraz garip bir durum gibi görünse de aslında bu sorunların sebeplerine indiğimizde pek de garip olmadığını siz de göreceksiniz.

Uzun yıllar boyunca evli olan çiftler geçen bu kadar süre içerisinde birbirlerini en iyi şekilde tanıma imkanına sahip oluyorlar ve bu durum neticesinde birbirleri ile sürtüşmeler yaşama ya da kavga etme ihtimalleri oldukça düşüyor. Zira her iki taraf da öteki tarafı kızdıracakYeni evliler neden kavga ederler?sorunlara yol açacak noktaları benimsediği için daha dikkatli hareket ediyor. Halbuki yeni çiftlerde bu durum biraz daha zorlayıcı olabiliyor çünkü yeni evli çiftler birbirlerinin her huyunu daha yeni yeni öğrenmeye başlıyorlar.

Her ne kadar flört dönemi bazen yıllar sürse bile maalesef aynı evde bütün bir hayatı paylaşmak ile sevgili olmak arasında büyük farklar bulunmaktadır. Sevdiğiniz kişinin her huyundan evli olmadığınız sürece haberdar olmanız neredeyse imkansız ve bu durum nedeniyle evlilikte her zaman sürprizlerle karşılaşabiliyorsunuz. Zaten ilk yılları boşanmadan ve anlayışlı bir şekilde geçirebilen çiftlerin ilerleyen yıllarda da evliliklerini mutlu bir şekilde devam ettirebildikleri ortaya çıkmış durumda.


Yeni evlilerin karşılaştıkları en büyük sorunlardan bir tanesi ise ailelerin yeni evli çiftin evi üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmalarıdır. Genellikle kendi çocuklarının evli olduğunu idrak etmekte zorlanan ve herşeyin eskiden olduğu gibi devam etmesini isteyen ailelerYeni evliler neden kavga ederler? iki tarafı da birbirine karşı körükleyerek aile içi kavgalara sebep olurlar. Bu dönemin kolayca atlatılabilmesi için hem kadının hem de erkeğin durumun farkında olması aileleri işin içine çok katmadan ama bunu onlara belirli etmeden vaziyeti idare etmeyi bilmesi gerekmektedir. Çok fazla aile müdahalesinin yaşandığı evliliklerin kısa sürede sonlandığı ya da zorla devam ettirildiği görülmektedir.


Yeni evli olanların genellikle genç yaşlarda olmaları ve bu nedenle henüz tam olarak oturmuş bir maddi durumlarının olmaması da ortalığı karıştıran sebepler arasında. Çeşitli maddi zorluk ve sıkıntılar yeni evli çiftlerin gerilmesine ve kavgalara yol açmaktadır. Bu nedenle evlenmeden önce tüm maddi düzenin belirli bir raya oturtulması gerekmektedir
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Göz Seyirmesi Neden Oluşur? Sare Göz Sağlığı 0 12 Eylül 2015 13:15
Neden Çörek Otu? LaL Şifalı Bitkiler 0 09 Eylül 2015 23:15
Bayanların Enteresan Kavga Sözleri Esra Kadın Dünyası 0 10 Temmuz 2015 21:48
Nusaybin'de silahlı kavga: 2 yaralı aSpeNDos Türkiyeden Haberler 0 16 Haziran 2015 20:19