ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10 - 07 - 2015, 22:08   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
You can not vote!
0
You can not vote!

Bebeğinizin cinsiyetini tahmin etmenin 16 ilginç yolu


Parlayan cilt
Hamileliğinizde "parlıyor" musunuz? O zaman bir erkek çocuk sahibi olacasınız. İnanca göre kız çocukları annelerinin görünüşünü çalarak cildinin ve saçlarının sağlıksız görünmesine sebep olur
Karnınızın şekli
Yüksek ve geniş bir karnınız varsa bir kız çocuğu yolda demektir. Eğer karnınız alçak ve dar ise bir erkek çocuk sahibi olacaksınız. Bazı insanlar sol göğsünüzün daha büyük olmasının da kız çocuğu işaret ettiğine inanırlar.
Ruh hali
Hamileliğiniz boyunca dengesiz bir ruh haline sahipseniz bir kızınız sakin ve sakar bir insansanız bir erkek çocuğunuz olacak.

Kilo almak
Hamilelikte kilo almak herkesin beklediği bir şeyfakat kilo aldığınız bölge çocuğunuzun cinsiyeti hakkında ipuçları verebilir. Kalça ve bacaklarda toplanan kilo kız çocuğunun ön kızımlarda biriken kilo ise erkek çocuğunun işareti.
Maya takvimi
Mayalılar çocuğun cinsiyetini tahmin etmek için annenin yaşını ve çocuğun doğduğu yılı hesaba katıyorlardı. Eğer iki yıl da tek ya da çift sayıysa kızbiri tek biri çift ise erkek çocuk olduğunu düşünüyorlardı.
Sabah bulantıları
Eğer sabah bulantılarınız kötü geçiyorsa inanca göre kız çocuk sahibi olacaksınız demektir. Hafif geçen ya da yaşanmayan sabah bulantıları ise erkek çocuğun göstergesi.
Aşerme
Tatlı yiyecekler aşeriyorsanız kız tuzlu ve protein ağırlıklı yiyecekler istiyorsanız erkek çocuk bekliyorsunuz demektir.
İsim oyunu
İki cinsiyet için de isim belirlemek biraz zor olabilir. Fakat yalnızca bir kız ismi üzerinde anlaşabiliyorsanız belki de kız bebek bekliyorsunuz demektir.

Gözlerinizdeki damarlar
Alt göz kapaklarınızı çekin ve saat beş ve yedi yönündeki damarlara bakın. Eğer sol gözünüzde varsa erkek sağ gözünüzde varsa kız çocuğunuz olacak.
Yüzük testi
Evlilik yüzüğünüzü bir ipten geçirerek karnınızın üzerinde sallandırın. Eğer yuvarlak çiziyorsa kızileri geri sallanıyorsa erkek çocuk bekliyorsunuz.

Uyku belirtileri
Kuzeye doğru bakarak ya da sol tarafınız dönük uyuyorsanız erkek çocuğunuz olacak. Eğer sağa doğru uyuyor ya da yastığınız güneye bakıyorsakız çocuk bekliyorsunuz.
Kalp atış hızı
ğer bebeğinizin kalbi dakikada 140'tan fazla atıyorsa küçük bir kızınız 140'ın aşağısındaysa bir erkek çocuğunuz olacak.

Sarımsak
İnanca göre kız çocuk bekleyen anneler ne kadar sarımsak yerlerse yesinler sarımsak kokmazlar. Eğer durum tam tersiyse erkek çocuk beklediğinize emin olabilirsiniz.

Karbonat
Bir bardağa iki yemek kaşığı karbonat koyun ve üzerine idrarınızı ekleyin. Bir şey olmazsa kız eğer köpürüyorsa erkek çocuk bekliyorsunuz.

Çin inancı
700 yıllık bir geçmişi olduğu söylenen bu inancın %90 doğruluk oranına sahip olduğu düşünülüyor. Yaşınız ve hamile kaldığınız tarih kullanılarak hesaplanan bu yöntem için internetteki hesap makinelerinden birini kullanmanız gerekiyor
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dişlerinizi Beyazlatmanın Doğal Yolu Ezqi Ağız - Diş Sağlığı 0 26 - 06 - 2015 12:22
Bir çırpıda yüreğimle açtığım bu yolu kapatmak Ezqi Şiirler 0 19 - 06 - 2015 18:52
Alay Etmenin Cezası Sare Dini Hikayeler 0 05 - 08 - 2014 08:27