ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz


Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22 - 06 - 2015, 18:29   #1 (permalink)
Çevrimdışı
-įŞįñə qəŁįŕŚə
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Devlet Bakanı


Faruk Özak, Trabzon Fatih Hastanesinde bazı açılış törenlerine katıldıktan sonra, tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulunur. Bir odaya girerek, tedavi gören yaşlı bir kadına ”geçmiş olsun” dileğinde bulunan Özak, yakınına, ”Neyi var” diye sorar.

Hasta yakının cevabı ise kısa olur: ”Hasta”

----------------------------------------------------------------------

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Artvin’in Borçka ilçesine gelir. Vatandaşlarla sohbet ederken, kalabalığı yararak güçlükle Şahin’in yanına yaklaşan bir kişi, ”Size bir dosya vermek istiyorum” der. Şahin’in, dosyayı yanındaki Artvin milletvekillerine verebileceğini söylemesine rağmen, bu kişi ısrarla, dosyayı kendisine vermek istediğini söyler. Israr üzerine bu vatandaşı kıramayan Şahin’in, ”Tamam ver bana dosyayı” der. Vatandaşın, ”Sayın başkanım dosya yanımda değil” demesi üzerine, Şahin ve çevresindekiler kendilerini gülmekten alamaz.

----------------------------------------------------------------------

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde oturan birkaç gazeteci, yakındaki bir çay ocağından çay söyler. Aradan epey bir zaman geçmesine rağmen çaylar gelmez. Gazeteciler merakla beklerken, bir genç çaylarla içeri girer. Gazetecilerin, çayların niye geç geldiğini sorması üzerine çaycı, ”Abi, girişte, ‘üye olmayanlar giremez’ diye yazıyordu. Ben de içeri gireyim mi, girmeyim mi düşündüm. Onun için geciktim” cevabını verir.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık