ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Eylül.2015, 19:06   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
You can not vote!
0
You can not vote!

Düğün Mekanına Uygun Gelinlik Seçimleri


Düğün Mekanına Uygun Gelinlik Seçimleri


“ Düğün mekanını seçtin! Şimdi, sıra düğün hazırlıklarının en heyecanlı ve önemli ikinci aşaması olan gelinlik seçiminde. Sana ufak bir tüyo; Düğün mekanın belli ise gelinlik seçimini avantaja dönüştürebilirsin. Nasıl mı? İşte tam da vazgecmem bu yüzden okumaya devam etmelisin! „





Otel Düğünü

Otel düğünleri ihtişamlı, parıltılı, biraz abartılı ve bol çiçekli organizasyonlar olur. Hatta biraz kusursuzluğun resmidir. O nedenle sen de seçtiğin gelinlik ile en az otelin kadar göz alıcı olmalısın. Otelde yapacağın düğün için uzun kuyruklar, prenses kesim gelinlik modelleri, işlemeli kumaşlar, bir prensesin takacağı uzunluktaki duvaklar, abartılı topuzlar, taçlar gibi yapacağın tüm seçimler bu düğün mekanı için biçilmiş birer kaftandır. Eh tüm bu açıklamalardan sonra kusursuzluğu vazgecmem yansıtacağın gelinliğini balo tipi gelinlik modelleri arasından seçmeni öneriyorum.


Tarihi Mekan Düğünü

Tarihi mekanlar, dokuları olan ve tarih kokan düğün mekanlarıdır. O yüzden düğün temandan gelinliğine, gelin ayakkabından saçına kadar bir bütün olacak şekilde seçimler yapmalısın. Mesela gelinliğini, eski zamanları andıran vintage görünümlü modern gelinlik modelleri arasından tercih edersen, zarif ve asil bir gelin olursun, tıpkı mekanın gibi… Düz veya A kesim gelinliğinin yakasını kayık yaka, kumaşını ise vazgecmem.net dantel kumaştan tercih etmeni öneriyorum.


Kır Düğünü

Uçuş uçuş, hareketli, ipek şifon, organze veya tül gibi sen hareket ettikçe tüm hareketlerine uyum sağlayan hafif kumaşlar ile tüm gece ışıldayacağını düşünüyorum. Kesiminde ise A, düz, tam veya yarım balık gelinlik modelleri tercih edersen hem çim alanda hem de davetliler arasında daha rahat edeceğini göreceksin. Eh balo tipi bir gelinlik giyip masalar arasından geçerken davetlileri rahatsız etmek istemezsin değil mi?


Sosyal Tesis Düğün Mekanı

Sosyal tesis mekanları gösterişten uzak sade ve nezih atmosferlerin olduğu düğün mekanlarıdır. Bu mekanda bol taşlı bir model giymek yerine, dantel kumaşlı, truvakar veya uzun kollu, v veya illüzyon yaka, düz veya A kesim gelinlik modellerini tercih etmelisin.


Kulüp ve Davet Alanları Düğün Mekanı

Kulüp ve davet alanları için benim aklıma ilk gelen seksi gelinlik modelleri oluyor. Çünkü bu mekanlarda sizden beklenen hanım hanımcık gelin olmanız değildir. Kendinden emin ne istediğini bilen gelin olmanızı ve sırt dekoltesi bol olan sıradışı bir gelinlik giymenizi öneriyorum.


Restaurant Düğünü

Restaurant düğünleri için sade gelinlik modellerini önereceğim. Çünkü diğer mekan düğünlerine göre daha küçük çaplı kutlamaların yapıldığı mekanlardır restaurant düğünleri. Hareketlerinizi sınırlamamak için, düz veya denizkızı vazgecmem formunda saten, ipek saten veya dantel kumaşlardan bir gelinlik tercih etmelisiniz.


Nikah Sonrası Yemeği

Nikah sonrası yemekleri küçük gruplar halinde gidilen veya çok yakınların davet edildiği organizasyonlardır. Bu mekanlarda fazla hareket etmeyeceğin için oturduğunda kırışmayacak dantel, ipek şifon, eğer kış gelini olacaksan krep kumaş ve düz, balık, yarım balık, A kesim gelinlik modelleri tercih etmelisin. Mesela vazgecmem.net sana ilk önerim dantel gelinlik modelleri arasından düz kesim olanlar, ikinci önerim ise midi veya mini boy gelinlik modelleri olur.


Tekne Düğünü

Bir kere mekanın sabit bir yer olmayacağı için gelinlik seçiminde rahatlık ve hareket kabiliyetinin en yüksek düzeyde olabileceği gelinlik modeli seçmelisin. Kumaş olarak ipek şifon veya tül gibi hafif kumaşlar seçmeni öneririm. Gelinliğin ise kesinlikle mini veya düz kesim, tarlatan gerektirmeyen bir model olmalı ki ayağına dolaşmasın teknede…
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mevsimine Uygun Gelinlik Seçimleri Alya Evlilik 0 19.Eylül.2015 19:02
Düğün Mekan Seçimi Nasıl Yapılmalı ? Alya Evlilik 0 19.Eylül.2015 19:01
Transparan Gelinlik Modelleri Sare Moda 9 15.Eylül.2015 08:23
4 ölümlü kazadan geriye düğün davetiyesi kaldı aSpeNDos Türkiyeden Haberler 0 21.Haziran.2015 17:23