ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Eylül.2015, 18:58   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
You can not vote!
0
You can not vote!

Gelin Saçınızı Yüz Şeklinize Göre Yaptırın


Gelin Saçınızı Yüz Şeklinize Göre Yaptırın




Oval Yüz Tipi

Gwyneth Paltrow, Jessica Alba gibi ünlülerin sahip olduğu yüz tipidir oval yüz. Eğer senin de böyle bir yüz şeklin varsa seçim konusunda en şanslı insanlardan birisin. Çünkü seçtiğin saç tasarımlarının hepsi sana yakışacak. Her modeli seçebilirsin ama oval yüz şekline göre saç modelleri arasından en şık duran tasarımlar olan topuz modelleri veya açık gelin saçı modellerinden birini seçersen bu yılın trendlerini de yakalamış olursun.




Yuvarlak Yüz Tipi


Dolgun yanaklar ve yuvarlak yüz yapısına sahip olunan bu yüz tipinde amaç yüzü daha dar ve uzun göstermek olmalı. Örneğin Michelle Williams, Mila Kunis ve Kristen Dunst gibi Hollywood ünlüleri kırmızı halıda tercihlerini yuvarlak yüzlere yakışan saç modelleri arasından yapıyor. Bunlardan yandan ayrılmış topuz modelleri, kabarık saç modelleri ya da dağınık önlerde perçem bırakılmış modeller sana yakışabilir.




Dikdörtgen Yüz Tipi


Angelina Jolie’nin de sahip olduğu dikdörtgen yüz tipine göre saç modelleri arasından en bilineni ense topuzu ve tek bir tarafa doğru açık bırakılan saç modelidir. Yandan ayrılmış topuz modeli de senin için başka bir seçenek olabilir. Eğer bu modeller yeterli gelmiyorsa Angelina Jolie’nin tüm kırmızı halı saç modellerinden ilham alabilirsin. Geriye bir tek ten ve göz rengine uygun gelin makyajını seçmen kalıyor.




Kalp Yüz Tipi


Oldukça dar bir çene yapısına sahip olunan bu yüz tipine sahipsen işe saç kesiminden başlamalısın. Özellikle saçlarının tepesine volüm vererek kesilen modelleri sana daha uygun. Gelin saçına gelirsek kalp yüz saç modelleri arasından en fazla tercih edilen yandan ayrılmış omuzlarda açık bırakılmış saç modeli ile tepede hafif bir volüm verilmiş topuz modelleri arasından tercihini yapmalısın.




Kare Yüz Tipi


Kare yüz şekline göre saç modelleri arasından gelin saçı için en ideali hiç şüphesiz bukleli bir yan topuz modelidir. Bu yüzünün hatlarını vurgulayacaktır. Eğer yüzünü biraz daha yumuşatmak ve olduğundan daha uzun göstermek istersen Sandra Bullock gibi dümdüz bırakmalısın.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gelin Arabası. Sare Diğer Resimler 0 12.Eylül.2015 00:19
Gelin ile ilgili Atasözleri Muhtar Atasözleri ve Anlamları 0 15.Temmuz.2014 07:50
Renkli Gelin Ayakkabıları aSpeNDos Moda 0 28.Haziran.2014 21:10