27.Haziran.2014, 14:00 | #1 (permalink) |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
|
0
Hamsi Tava
Malzemeler: Hamsi Mısır unu Sıvı yağ Tuz Hazırlanışı: Hamsilerin kılçıklarını ayıklayın, yıkayın ve tuzlayın. Hamsileri mısır ununa iyice bulayın. Bir kaşık kadar yağı koyup, hamsileri tavanıza dizin. Tavanızı tekrar ocağa alın ve orta ateşte pişirmeye başlayın. Hamsiler kızarınca kapağı kapatıp tencereyi ters çevirin, kapağa aldığınız hamsileri, kapaktan kaydırarak tavaya geri alın ve diğer taraflarını da pişirin. Afiyet olsun. |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
100 Hamsi | LaL | Fıkra | 0 | 10.Eylül.2015 10:30 |
Tava böreği | Sare | Börekler | 0 | 05.Ağustos.2014 22:15 |
Kıymalı Patates Tava | aSpeNDos | Etli Yemekler | 0 | 29.Haziran.2014 15:55 |