ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Şubat.2019   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Erkekler yatakta ne istemez utangaç biriyseniz...


Erkekler yatakta ne istemez? Bir erkeğin yatakta partneri tarafından görmek istemediği şeyleri sizler için araştırdık! İşte asla yapmamanız gerekenler!







Genel olarak cinsellik konuları hakkında yazılan yazıların hemen hemen hepsinde erkeklerin yatakta ne isteyebileceği sorularına yer verilmiş. Fakat gözden kaçırdığımız bir şey var. Erkeğin ne istediğine odaklandığımız zaman ne istemediğini kaçırabiliyoruz. Asıl önemli olan konu da burada başıyor. Mutlu bir cinsel yaşamın sırrı erkeklerin yatakta ne istemediğini bilmekten geçiyor! Erkekleri de yataktan soğutan ve partneriyle olmaktan kaçıran bazı durumlar var. Bu durumlarla karşılaşmak istemyorsanız, içeriğimize bir göz atmanızda fayda var. Peki erkekler yatakta ne istemez? İşte merak edilen sorunun yanıtı!


4 1



DUYGUSAL SORUNLAR
Kadınlar genel olarak daha duygusal bir yapıya sahiptir. Bu nedenle erkeklere göre daha duygusal oldukları kabul edilebilir bir gerçektir. Kadınlara göre erkekler için evde yaşanan sorunlar yatağa girene kadardır. Yatağa girdiklerinde ise tüm sorunları biter. Aslında bu tam anlamıyla yanlış bir düşüncedir. Erkekler özellikle ilişkide yaşanan duygusal sorunlardan oldukça etkilenmektedir. Bu sorunlarda erkeğin kendini cinselliğe tam olarak vermesini engellemektedir. Bu nedenle aranızdaki duygusal sorunları ortadan kaldırmanız ilişkinizin sağlamlaşması adına atacağınız en büyük adımdır.


4 2



UTANGAÇ KADINLAR
Özellikle kapalı toplumlarda kadınlar erkeklere göre daha tecrübesiz olabiliyor. Tecrübesiz olmaları da kadınları daha utangaç yapıyor. Fakat ne yazık ki erkekler utangaç kadınlardan bir yere kadar hoşlanıyor. Erkekler yatakta fantazi dünyası açık ve utangaç olmayan kadınları daha çok beğeniyor. Ne kadar tecrübesiz olursanız olun utanmaktan vazgeçip erkeğinizi mutlu etmek için onun hoşlanığı şeyleri keşfetip o yönde atım atmayı deneyin. Bu ikinizinde mutluluğunu sağlayacak kapının anahtarı.


4 3



BAŞARISIZLIK KORKUSU
Erkeklerin üzerinde hissettiği başarısızlık korkusu da yine onların sevmediği bir şeydir. Aslında bakarsanız bu duyguyu hissetmeyi kimse sevmez. Çocuk yaştan itibaren cinsellik baskısıyla büyüyen erkek büyüdükçe erkekliğini kanıtlamaya çalışıyor. Bunun yolu da kuşkusuz cinsellikten geçiyor. Fakat ilk deneyiminde başarısız olunca bu tüm psikolojisini etkiliyor ve yeniden başarısız olmak korkusu onu cinsellikten soğutuyor. Bazen tesadüfi bir sertleşme zorluğu bile başarısızlık korkusu yaşatabiliyor. Bu gibi bir durumla karşılaştıysanız partnerinize bunun çok normal olduğunu, düzelebilecek bir şey olduğunu aşılayın. Size güvenmesini sağlarsanız emin olun ki rahatlayacaktır. Sizin yanınızda kendisini baskı halinde hisseden erkek sizden bir süre sonra uzaklaşır. Bu nedenle karşılaştığınız bu sorunun beraberce üzerinden gelebileceğinizden emin olmalıdır. Uzun süre devam eden bir sertleşme problemi yaşıyorsa bir uzmana gitmekte fayda var.



alıntı
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yatakta Kötü Olduğunu Gösteren İpuçları Alya Kadın ve Cinsellik 0 19.Eylül.2015 22:15
Erkekler Sinirlendiğinde Ne Olur? Huzur Erkek Dünyası 2 15.Eylül.2015 23:10