SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 05-05-26, 07:27   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Petrolde 120 dolar endişesi...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Dün ise İran, Hürmüz Boğazı’ndan geçmeye çalışan ABD donanmasına ait bir geminin 2 füze ile hedef alındığını bildirdi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) ise, İran’ın saldırı iddialarının asılsız olduğunu öne sürdü.

Bir anda sıçradı

CENTCOM’un açıklamasında, “Hiçbir ABD donanma gemisi vurulmadı. ABD kuvvetleri, Özgürlük Projesi’ni destekliyor ve İran limanlarına uygulanan deniz ablukasını sürdürüyor” ifadesi kullanıldı. Gelişmeler üzerine sıçrayan Brent petrol, dün yüzde 5’in üzerinde değer kazanarak 114.5 dolar seviyelerine kadar tırmandı. Gün içerisinde 110-112 dolar bandında seyreden fiyatlar, son saldırı haberleriyle akşam saatlerinde ivme kazandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Altında petrol ve dolar baskısı

Orta Doğu’da tırmanan gerilimin petrol fiyatlarını sıçratması ve doların değer kazanması altın piyasasında da satışları beraberinde getirdi. Pazartesi günü spot altın yüzde 1.1 değer kaybederek 4564.91 dolara inerken vadeli altın kontratları da yüzde 1.5 düşüşle 4576.81 dolardan işlem gördü. Artan enerji maliyetlerinin dünya genelinde enflasyonu tetikleyeceği öngörüsü merkez bankalarının daha şahin para politikaları izleyeceği beklentisini güçlendirirken bu durum faiz getirisi olmayan altın üzerinde baskı oluşturuyor. Aynı zamanda güvenli liman arayışıyla güçlenen doların altını diğer para birimlerine sahip yatırımcılar için pahalı hale getirmesi de altındaki düşüşü derinleştirdi.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Seçenekler Arama

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık