SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 28-03-26, 12:47   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Son dakika: APP plakalar için son tarih değişti!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Sürücülerin plakalarını uygun hale getirebilmesi için 1 Nisan’a kadar verilen süre, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonunun talebi doğrultusunda 1 Ocak 2027 tarihine kadar uzatılacak.

Konuya ilişkin detayları CNN Türk Muhabiri Murat Bekmezci anlattı. Bekmezci açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Trafik kanun düzenlemesinin en çok konuşulan başlıklarından birisi APP plakalara yönelik değişiklik ve cezalardı. Bu konuya ilişkin son dakika bilgisi ile başlayalım. Edindiğimiz bilgilere göre sürücülerin standart plakalara geçebilmesi için tarihin 1 Ocak 2027’ye uzatılması öngörülüyor.

Telefonlarda 5G nasıl kullanılacak? İşte yapılması gereken ayar!Araç sahiplerinin oluşturduğu yoğunluk üzerine süre daha önce 1 Nisan 2026’ya uzatılmıştı. İçişleri Bakanlığı ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmeler gerçekleştirdi. Yapılan görüşmeler neticesinde yapılacak olan düzenlemeler önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yaşanan yoğunluk nedeniyle İçişleri Bakanlığından bir talepte bulundu. İçişleri Bakanlığından edinilen bilgiye göre süre uzatılıyor.

140 BİN TL’LİK CEZALAR İPTAL EDİLİYOR

Mevcut düzenlemede APP plakalara yönelik cezalar 140 bin TL’den başlıyor. Bugüne kadar kesilen cezaların da iptal edildiğini belirtelim. Cezaların azalıp azalmayacağı da henüz net değil.

Bakan Göktaş'tan önemli açıklama! İzinler 8 hafta uzuyorSÜRÜCÜYE MULTİMEDYA VE EKRAN KISITLAMASI

Düzenlemede en çok konuşulan konuların başında multimedya cihazlara yönelik kısıtlamalar geliyordu. Bu konuda İçişleri Bakanı şunun altını çiziyordu: Sürücü seyir halindeyken ekrandan hiçbir şey izleyemeyecek. İçişleri Bakanı sürücünün 'izleyici' olmayacağı vurgusunu yapıyordu”

ERDOĞAN'DAN TALİMAT

Yeni trafik düzenlemesiyle plaka ile araç içi ses ve görüntü sistemlerine getirilen sınırlamalar tepkilere yol açarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası uygulamanın vatandaşları mağdur etmeyecek şekilde yürütülmesi için İçişleri Bakanlığı’na talimat verdiğini açıklamıştı.

Açıklamasında Erdoğan, "Trafik güvenliğinden enerjiye, bölgesel gelişmelerden dış politikaya pek çok konuyu enine boyuna değerlendirdik. Son günlerde araç sahiplerinin şikâyetlerine neden olan plaka, görüntü ve ses sistemleriyle ilgili uygulama sürecinin, vatandaşlarımız için yeni mağduriyetlere yol açmadan çok dikkatli bir şekilde yürütülmesi konusunda İçişleri Bakanlığımıza gerekli talimatları verdik" ifadelerini kullandı.





Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Seçenekler Arama

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık