SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 01-03-26, 10:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yunan adalarında yeni sistem uzun kuyruk oluşturdu


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]KENAN GÜRBÜZ - Feribotlardan inen yolcuların Yunanistan’a ait gümrük noktalarında yoğunluk oluşturduğu gözlendi.

2 saat bekleme

Türk tatilciler, daha önce en fazla yarım saat süren pasaport kontrol işlemlerinin yeni sistemle birlikte yaklaşık 2 saate kadar uzadığını belirtti. Yolcular, özellikle yaz sezonunda yoğunluk artarsa bekleme sürelerinin saatler sürebileceği uyarısında bulunarak, “Yazın önlem alınmazsa kuyruklar 3 saate kadar uzayabilir. Bu durum turizmi olumsuz etkiler” değerlendirmesinde bulundu. Turizm sektörü yetkilileri, sınır görevlilerinin yoğun dönemlerde kontrolleri hızlandırma yetkisini yeterince kullanmadığını savunurken, yolcuların gecikmelere hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.

Yeni sistem neyi değiştiriyor?

Dijital Giriş-Çıkış Sistemi (EES), Schengen Bölgesi’ne giriş yapan AB üyesi olmayan yolcular için pasaportlara vurulan mühür uygulamasının yerini almayı amaçlıyor. Sistem kapsamında yolcular ilk girişlerinde parmak izi ve fotoğraf kaydı yaptırıyor, pasaportları taranıyor. Bu kayıtların üç yıl geçerli olacağı belirtiliyor.Ekim ayında kademeli olarak başlatılan uygulamanın şu anda sınır geçiş noktalarının yaklaşık yarısında aktif olduğu, AB dışından gelen yolcuların en az üçte birinin EES sistemini kullandığı ifade ediliyor.

Survivor'da şoke eden laflar! Acun Ilıcalı o kişiyi konseyde duyurdu: 'Seni kınıyorum' diyerek cezasını açıkladıYeni model yarı fiyatına satışa çıkacak

Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık