SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 18-02-26, 14:12   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Türkiye Petrolleri, Bulgaristan'da arama yapacak! Shell ile imzalar atıldı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]TPAO, 8 Ocak’ta Exxonmobil, 5 Şubat’ta Chevron, 12 Şubat’ta BP ile yaptığı anlaşmaların ardından petrol ve doğal gaz aramaları konusunda yeni bir adım daha attı. TPAO ile Shell arasında bir “Ortaklık Anlaşması” imzalandı. Anlaşmaya, İstanbul’da düzenlenen törende TPAO Genel Müdürü Cem Erdem ile Shell Kıdemli Başkan Yardımcısı Eugene Okpere imza koydu.

BULGARİSTAN’IN MÜNHASIR EKONOMİK BÖLGESİNDE ORTAKLIK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın refakat ettiği anlaşmaya göre; TPAO, Bulgaristan münhasır ekonomik bölgesinde yer alan Blok 1-26 Khan Tervel Sahası Petrol ve Doğal Gaz Arama Ruhsatı kapsamında Shell’in operatörlüğünü üstlendiği arama çalışmalarına ortak oldu.

Petrolde 3. enerji devi ile mutabakat[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BÜYÜME STRATEJİSİ

Bakan Bayraktar, imza töreninin ardından anlaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bayraktar, özellikle yılbaşından itibaren ortaya koydukları ‘yurt dışında Türkiye Petrolleri’ni büyütme’ stratejisi kapsamında anlaşma serilerinin devam ettiğini söyledi.

Türkiye, TPAO ile Libya'da enerji varlığını güçlendiriyorKHAN TERVEL SAHASI

Bayraktar, “Shell'le 2024 yılında başladığımız iş birliği zemininde, şimdi somut bir blokta, Bulgaristan'ın münhasır ekonomik bölgesinde yer alan Khan Tervel Sahasındaki ortaklığı imza altına almış olduk.” dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ÖNCE SİSMİK ÇALIŞMA

Söz konusu sahanın 3 bin 800 kilometrekareden biraz daha fazla olduğuna işaret eden Bayraktar, “Bu saha, bizim Sakarya Gaz Sahamıza oldukça yakın bir mesafede diyebileceğimiz bir alan. Bulgaristan'ın bu münhasır ekonomik bölgesindeki, deniz yetki alanındaki sahada Shell'le ortak bir şekilde sismik faaliyeti ve sonrasında belki önümüzdeki yıl inşallah burada da bir arama kuyusuyla, yaklaşık 5 yıllık bir lisansa sahip olacağız” diye konuştu.

Altında panik sarmalı: 8 bin TL yükselişi gerçek olacak mı?[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

DENİZLERDEKİ KABİLİYETİMİZ ORTAKLIĞA KATKI SAĞLADI

Türkiye’nin denizlerdeki arama ve üretim kabiliyetine dikkat çeken Bakan Bayraktar, “Onların mutlaka yabancı ortaklara ihtiyacı vardı, yabancı firmaların bunu yapması gerekiyordu. Shell ve bizi seçtiler. Bizim denizlerdeki kabiliyetimiz, bugüne kadar edindiğimiz tecrübe, bu ülkeler veya şirketler için bizi ortak alma noktasında çok ciddi bir katkı sağladı.” ifadelerini kullandı.



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık