ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Haziran.2015   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bankaların 'bayram kredisi' yarışı




Bankalar, Ramazan Bayramı dolayısıyla müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak üzere "bayram kredisi" yarışına hızlı başladı.Alışveriş, tatil ve diğer masraflar nedeniyle bayramda artan harcamalar karşısında tüketicilerin ihtiyacına yanıt vermeyi amaçlayan bankalar, bayrama özel kredi seçeneklerini şimdiden yürürlüğe koydu.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, bankaların kredi maliyetleri, vade, faiz ve tahsis ücretlerine göre değişiyor. Müşterileri, "75 bin liraya varan kredi", "36 aya varan vade" ve "0,99'dan başlayan faiz" ve "taksitlere üç ay sonra başlama" gibi seçenekler bekliyor.

Ramazan Bayramı için bazı bankaların sundukları kampanyalar şöyle:

Türkiye İş Bankası

Türkiye İş Bankası, 22 Temmuz'a kadar devam edecek "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyası kapsamında, bireysel nitelikli ihtiyaçlar için 50 bin lira ve 36 ay vadeye kadar kredi kullandırıyor.



Banka, 12 ay vadeli 5 bin lira kredi, 24 ay vadeli 10 bin lira kredi ve 36 ay vadeli 50 bin lira kredi için yüzde 1,23 faiz uyguluyor.

Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi Bankası, ramazana özel kampanyasıyla ister masrafsız ister düşük faizli kredi kullanma ve alışverişlerden para kazanma fırsatı sunuyor.

Banka, tüketicilerin Ramazan Bayramı'nda akraba ziyaretleri ve tatil gibi nedenlerle oluşabilecek nakit ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla isteyene masrafsız, isteyene düşük faizlerle ve farklı ödeme seçenekleriyle kredi kullanma imkanı sağlıyor.

VakıfBank

VakıfBank, "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasıyla yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor.

Banka, "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyası ile başta emekliler, özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşterilerin ihtiyaçlarını kefilsiz ve hızlı bir şekilde karşılamak üzere yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranlarıyla 50 bin liraya kadar kredi kullanma fırsatı veriyor.

VakıfBank, 3 bin lira için 9 ay vade yüzde 0,99 faiz, 50 bin lira için 9 ay vade yüzde 1,15 faiz ve 50 bin lira için 36 ay vade yüzde 1,15 faizli kredi kullandırıyor.

Garanti Bankası

Garanti Bankası, "Bayram Kredisi" kampanyası kapsamında, 9 aydan 36 aya kadar taksitle kredi sağlıyor.

Banka, 3 bin lira için 9 ay vade yüzde 0,99 faiz, 10 bin lira için 36 ay vade yüzde 1,25 faiz ve 20 bin lira için 36 ay vade ve yüzde 1,19 faizle kredi kullandırıyor.

Finansbank

Finansbank, bankadan ilk defa ihtiyaç kredisi kullanacaklara bayramda çok özel tanışma kredisi sunuyor.

Bayrama özel "Finansbank Tanışma Kredisi" kullanacak olan tüketicilere, her tutar ve vadede geçerli olan aylık yüzde 1,14 tanışma faizi uygulanıyor.

Akbank

Akbank, yaz, bayram ya da yaz tatili ihtiyaçları için nakde ihtiyacı olanlara "Akbank ihtiyaç kredisi" ile kolaylık sağlıyor.

Ayda 90 lira taksitle 2 bin 500 lira krediyi 36 ayda ödeme fırsatı sunan banka, 75 bin liraya kadar nakit ihtiyaçlar için kredi tutarı üzerinden binde beş kredi tahsis ücreti ve yüzde 1,23 faiz ile kredi kullandırıyor.

Bankaların 'bayram kredisi' yarışı - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bankaların 'bayram kredisi' yarışı aSpeNDos Ekonomi Haberleri 0 25.Haziran.2015 21:28
Tüketici Kredisi Sözleşmeleri Yönetmeliği Ezqi Hukuk 0 19.Haziran.2015 19:59
At Yarışı Kupon Hesaplamak aSpeNDos Şans Oyunları 0 28.Haziran.2014 23:47
At Yarışı Kazanmanın Püf Noktaları aSpeNDos Şans Oyunları 0 28.Haziran.2014 23:43