SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 26-12-25, 10:34   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Van’a yılbaşı için İranlı akını


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Resmi tatillerde, alışveriş ve eğlence için Van’ı tercih eden İranlı turistlerin sayısı her geçen yıl artıyor. Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı ile mart ayında yeniden başlayan Van-Tahran tren seferleri sayesinde kente gelen İranlı turist sayısında artış yaşandı. Geçen yılın ilk 11 ayında 675 bin 322 İranlı turist kente giriş yaparken, bu yıl aynı dönemde sayı 710 bin 266’ya yükseldi. Kente bu yılın ilk 11 ayında gelen İranlı turistlerin 695 bin 549’u Kapıköy Sınır Kapısı’ndan, 14 bin 717’si ise tren seferleriyle geldi. Yılbaşını kentte geçirmek isteyen İranlı turistler de kentteki otellere rezervasyon yaptırmaya başladı.

‘1 MİLYON HEDEFİMİZ VARDI’

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, İranlı turistlerin kent ekonomisine büyük katkı sağladığını söyledi. Çeliktaş, "Geçen yıla göre ilimize 34 bin 944 turist daha fazla geldi. Bu yıl için 1 milyon hedefimiz vardı. Belki yıl sonuna kadar bu rakama ulaşamayız ama hedefe çok yaklaşmış olacağız. İranlı turistlerin Van’ı tercih etmesinde yakın mesafe ve halkımızın misafirperverliği etkili. Gelen misafirlerimiz kent ekonomisine önemli katkı sağlıyor" dedi.

‘HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI’

2026 yılının Mart ayındaki Nevruz Bayramı tatiline denk gelecek şekilde alışveriş festivali düzenlemeyi planladıklarını da belirten Fevzi Çeliktaş, “Festival süresince alışveriş, kültürel ve sosyal etkinlikler olacak. Mağazalar indirimler yapacak. Her yılbaşı olduğu gibi bu yıl da eğlence mekanlarımız hazırlıklarını tamamladı. İranlı misafirlerimiz yeni yılda bol bol alışveriş yapıp eğlenecek" diye konuştu.

‘VAN’I ÇOK SEVDİK’

Trenle kente gelen bir İranlı turist, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Van’ı tercih ettik. Van’ı ve insanlarını çok seviyoruz. Yılbaşında alışveriş yapıp eğleneceğiz" ifadelerini kullandı. (DHA)



Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık