ForumAilem
  SohbetYaz

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11-12-25, 12:45   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Türksat 7A geliyor


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlık ile bağlı ve ilgili kuruluşların 2026 Yılı Bütçe Kanunu Teklifi ve 2024 Yılı Kesin Hesap Kanunu Teklifinin görüşülmesi kapsamında TBMM Genel Kurulu’nda haberleşme yatırımları hakkında açıklamada bulundu.

SIRADA TÜRKSAT 7A VAR

TÜRKSAT 6A’yı 21 Nisan tarihinde hizmete aldıklarını söyleyen Bakan Uraloğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: “Böylece bir hayali daha gerçeğe dönüştürdük. Ve sırada TÜRKSAT 7A var. Onun çalışmalarına da başlıyoruz. Yerli ve milli mühendislerimizle inşallah onu da gerçekleştireceğiz. Türkiye Yüzyılı’nı uzayda da taçlandıracağız, buna söz verdik, bu sözü de tutacağız! Uzay artık hayal değil; orada bayrağımızı dalgalandıran, iz bırakan, üreten ve söz sahibi olan bir ülkeyiz!”

ROL MODEL ÜLKE: TÜRKİYE

Haberleşmede gelinen noktaya ilişkin de bilgi veren Bakan Uraloğlu, “Mobil ve geniş bant abone sayımız 97 milyona ulaştı. Fiber altyapımız 638 bin kilometreye çıktı. Siber güvenlikte USOM koordinasyonuyla en üst kategori olan ‘Rol Model Ülke’ seviyesindeyiz.” açıklamasında bulundu.



Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık